Virtuaalivierailut

Lukukeskus välittää virtuaalivierailuja ja -työpajoja kaikenikäisille ja eri tilaisuuksiin. Virtuaalivierailu on helppo tapa toteuttaa turvallinen vierailu poikkeusoloissa tai silloin, kun välimatkat estävät lähivierailun toteutumisen. Virtuaalivierailu luo ainutlaatuisen kohtaamisen ja mahdollistaa vierailuun ulottuvuuksia, joita ei välttämättä voi toisintaa lähivierailulla.

”Kirjoittamiseni kannalta on upeaa se, että minun ei tarvitse matkustaa minnekään vaan voin pysyä kotona, omassa työhuoneessani.”

Lukukeskus välittää kirjailijavierailuja ympäri Suomen ja kaikkialle maailmaan. Silloinkin kun kirjailija ja yleisö ovat kaukana toisistaan, virtuaalivierailu mahdollistaa kohtaamisen. Toisin kuin tallenne tai striimi, vierailu perustuu henkilökohtaiseen kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen.

Lukukeskus on toteuttanut virtuaalivierailuja menestyksekkäästi jo usean vuoden ajan. Tietokoneen välityksellä kirjailijat ovat vierailleet kouluissa, lukupiireissä, työyhteisöissä ja kirjaston asiakkaiden luona. Kansainvälisiä virtuaalivierailuja on toteutettu muun muassa ulkomaisiin yliopistoihin.

100 % kirjailijoista lähtisi uudelleen virtuaalivierailulle

Lukukeskuksen kyselyn mukaan 100 % mielestä virtuaalivierailukokemus oli kokemuksena hyvä tai kiitettävä. Virtuaalivierailun järjestäminen on helppoa: tarvitaan vain nettiyhteys, web-kamera, tietokoneen äänentoisto ja mikrofoni.

 

Oletko menossa virtuaalivierailulle esiintymään? Tutustu virtuaalivierailujen vinkkeihin kirjailijalle.
Virtuaalivierailujen ohjehinnaston löydät täältä: Hinnasto.

Jos haluat lisätietoa virtuaalivierailuista, ota yhteyttä: kirjailijavierailupalvelu(at)lukukeskus.fi