Tietoa kirjailijavierailuista

Lukukeskuksen tilaajapalvelusta löydät kauno- tieto- ja näytelmäkirjailijoita, kääntäjiä, käsikirjoittajia, kuvittajia ja sarjakuvantekijöitä, joita voi tilata esiintyjiksi. Valittavina on lähes 1000 eri tilanteisiin sopivaa valovoimaista esiintyjää. Tutustu kaikkiin esiintyjiimme Kirjailijahaku-sivulla.

Lukukeskuksen kirjailijavierailu on turvallinen tapa kokea elämys. Lähivierailut toteutetaan vallitsevia turvausmääräyksiä noudattaen. Tilaaja vastaa käytännön järjestelyistä ja asianmukaisten turvallisuusohjeiden noudattamisesta – autamme mielellämme jos jokin lähivierailussa mietityttää. Ajankohtaisen tiedon koronapandemiasta ja toimintaohjeita löydät  THL:n sivuilta. 

Välitämme myös virtuaalivierailuja, jotka on helppo ja vaivaton toteuttaa netin välityksellä. Lue lisää virtuaalivierailuista.

Herättääkö koronatilanne kysymyksiä liittyen vierailuihin? Otathan yhteyttä missä tahansa kysymyksissä: ohjelmapäällikkö Ulla Arkoma, 050 413 4232, ulla.arkoma@lukukeskus.fi,

**

Jos haluat tilata esiintyjän, rekisteröidy ensin käyttäjäksi. Jos olet jo rekisteröity käyttäjä, kirjaudu sisään. Sen jälkeen pääset täyttämään tilauslomakkeen. Lue tarkemmat ohjeet tilauksen tekoon täältä.

Lukukeskus auttaa tarvittaessa kaikissa tilaukseen liittyvissä vaiheissa ja kysymyksissä: Vierailupalvelun ohjelmapäällikkö Ulla Arkoma, ulla.arkoma@lukukeskus.fi.
Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin. Huom.! Toivomme tilausta vähintään kolme viikkoa ennen tapahtuma-aikaa.

Alla tarkemmin erilaisia vierailutyyppejä ja vaihtoehtoja.