Hinnasto

Kaikki Lukukeskuksen palkkiot ovat ohjehintoja tilaajalle ja kirjailijalle. Kirjailijavierailun lopullinen kokonaishinta määräytyy esiintyjän, ryhmäkokojen, esitysmäärien, sijainnin sekä muiden vierailua määrittävien ehtojen mukaan. Vierailun tai työpajan hintaan lisätään Lukukeskuksen palvelumaksu sekä mahdolliset matka- ja majoituskulut ja päiväraha.

Esityksen striimaamisesta on aina sovittava etukäteen, ja siitä veloitetaan esiintyjälle erillinen striimauspalkkio. Lukukeskuksen striimausehtoihin ei sisälly esityksen tallentaminen.

Hinnastoa koskevissa kysymyksissä olettehan yhteydessä: kirjailijavierailupalvelu(at)lukukeskus.fi

Kirjailijavierailut ja työpajat päiväkoteihin ja kouluihin

Alk. 275 € + Lukukeskuksen palvelumaksu 70 € sekä matkakulut ja päiväraha


Kirjailijavierailu on tutkitusti toimiva keino tuoda kirjallisuus ja lukeminen lähelle lasta tai nuorta. Vierailulla kirjailija kertoo omasta työstään ja teoksistaan innostavalla ja yleisön iän huomioivalla tavalla. Tarjolla on myös runsaasti erilaisia toiminnallisia työpajoja eri teemojen ja aiheiden ympäriltä.

Jos vierailu striimataan esim. muualla olevalle ryhmälle tai toiselle koululle, kirjailijan palkkioon (alk. 275 €) lisätään 50% korotus. (6.9.2023 alkaen)

Kirjailijavierailut ja työpajat aikuisille

Alk. 275 € + Lukukeskuksen palvelumaksu 70 € sekä matkakulut ja päiväraha


Kirjailija on inspiroiva ja ajatuksia herättävä esiintyjä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Vierailulla kirjailija kertoo omasta työstään ja teoksistaan tilaisuuden luonteen ja yleisön huomioiden. Vierailujen sisältö ja lähestymistapa räätälöidään yhdessä tilaajan kanssa. Tarjolla on myös runsaasti kirjoitus- ja muita työpajoja aikuisille.

Jos vierailu striimataan, kirjailijan palkkioon (alk. 275 €) lisätään 50% korotus. (6.9.2023 alkaen)

Virtuaalivierailut

Alk. 240 € + Lukukeskuksen palvelumaksu 70 €


Virtuaalivierailu järjestetään etäkokousympäristössä, joka mahdollistaa kirjailijan ja yleisön vuorovaikutuksen paikasta riippumatta. Esiintyjiä löytyy niin lapsille, nuorille kuin aikuisyleisölle.

Jos virtuaalivierailuun osallistuu useampi ryhmä eri yhteyksillä, kirjailijan palkkioon (alk. 240 €) lisätään 50% korotus. (6.9.2023 alkaen)

Asiantuntijaluennot, juhlapuheet, lukupiirit, paneelikeskustelut

Asiantuntijaluennot alk. 385 €
Messuhaastattelut ja paneelikeskustelu alk. 150 €Lukukeskus välittää kirjallisuuden ja kirjoittamisen ammattilaisia puhujiksi eri tilaisuuksiin niin työpaikoille, yksityistilaisuuksiin, lukupiireihin, paneelikeskusteluihin kuin kulttuuritapahtumiin. Hinta määräytyy tilanteen keston, esiintyjän ja luonteen mukaan. Hintoihin lisätään Lukukeskuksen palvelumaksu sekä matkakulut ja päiväraha.