Hinnasto

Kaikki Lukukeskuksen palkkiot ovat ohjehintoja tilaajalle ja kirjailijalle. Kirjailijavierailun lopullinen kokonaishinta määräytyy esiintyjän, ryhmäkokojen, esitysmäärien, sijainnin sekä muiden vierailun luonteeseen liittyvien seikkojen mukaisesti.

Kirjailijavierailut ja työpajat päiväkoteihin ja kouluihin

Alk. 250 e + Lukukeskuksen palvelumaksu 60 e


Kirjailijavierailu on tutkitusti toimiva keino tuoda kirjallisuus ja lukeminen lähelle lasta tai nuorta. Vierailulla kirjailija kertoo omasta työstään ja teoksistaan innostavalla ja yleisön iän huomioivalla tavalla. Tarjolla on myös runsaasti erilaisia toiminnallisia työpajoja eri teemojen ja aiheiden ympäriltä.

Kirjailijavierailut ja työpajat aikuisille

Alk. 250 e + Lukukeskuksen palvelumaksu 60 e


Kirjailija on inspiroiva ja ajatuksia herättävä esiintyjä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Vierailulla kirjailija kertoo omasta työstään ja teoksistaan tilaisuuden luonteen ja yleisön huomioiden. Vierailujen sisältö ja lähestymistapa räätälöidään yhdessä tilaajan kanssa. Tarjolla on myös runsaasti kirjoitus- ja työpajoja aikuisille! Valittavissa lähes 1000 esiintyjää.

Virtuaalivierailut

Alk. 200 e + Lukukeskuksen palvelumaksu 75 e


Virtuaalivierailu tuo kirjailijan kaukaa lähelle. Jo usean vuoden ajan toimivasti toteutetut ja kiitetyt virtuaalivierailut mahdollistavat kirjailijan ja yleisön vuorovaikutuksen paikasta riippumatta. Esiintyjiä löytyy niin lapsille, nuorille kuin aikuisyleisölle.

Asiantuntijaluennot, juhlapuheet, lukupiirit, paneelikeskustelut, juonnot

Lukukeskus välittää kirjallisuuden ja kirjoittamisen ammattilaisia puhujiksi eri tilaisuuksiin niin työpaikoille, yksityistilaisuuksiin, lukupiireihin paneelikeskusteluihin kuin kulttuuritapahtumiin.  Hinta määräytyy tilanteen keston, esiintyjän ja luonteen mukaan. Kysy rohkeasti tarjousta!