Virtuaalivierailujen hinnasto

Virtuaalivierailun voi järjestää millä tahansa tilaajalle tutulla ohjelmalla. Vierailujen ja työpajojen palkkioihin lisätään Lukukeskuksen palvelumaksu ja mahdollinen striimauspalkkio. Kaikki hinnastot ovat ohjehinnastoja ja saattavat vaihdella esiintyjästä riippuen.

Hinnasto 1.1.2024 alkaen

Pienille koululaisryhmille (max. 60 hlö)

yksi esitys (kesto n. 45 min) 240 €
saman esiintyjän kaksi esitystä saman päivän aikana 480 €
saman esiintyjän kolme esitystä saman päivän aikana -15% 612 €

Suurille koululaisryhmille (yli 60 hlö, max. 300 hlö)

yksi esitys (kesto n. 45 min) 290 €
saman esiintyjän kaksi esitystä saman päivän aikana 580 €
saman esiintyjän kolme esitystä saman päivän aikana -15% 739,50€

Kirjastovierailu tai muu aikuisyleisö (max. 300 hlö)

yksi esitys (kesto n. 45 min) 240 €
saman esiintyjän kaksi esitystä saman päivän aikana 480 €
saman esiintyjän kolme esitystä saman päivän aikana -15% 612 €

Striimaus

Jos virtuaalivierailulle osallistuu kaksi tai useampi ryhmää erillisillä etäyhteyksillä, vierailun hintaan sovelletaan Lukukeskuksen striimaushinnastoa. Tällöin kirjailijan palkkioon (alk. 240 €) lisätään 50% korotus. (6.9.2023 alkaen)

Esityksen tallentaminen ei sisälly Lukukeskuksen sopimusehtoihin. Kirjailija ja tilaaja voivat sopia mahdollisesta tallentamisesta ja sen ehdoista ja kustannuksista erillisellä yhteisellä sopimuksella.

Lukukeskuksen palvelumaksu

• yksi tai kaksi esiintymistä samana päivänä 70 €
• kolme tai useampi esiintymistä samana päivänä 80 €
• kahden päivän vierailusta 90 €
• kolmen päivän vierailusta 100 €
• neljän päivän vierailusta 120 €
• viiden päivän vierailusta 130 €

Palvelumaksua vastaan Lukukeskus hoitaa vierailuun liittyvän käytännön järjestelyn, neuvottelee esiintymisestä kirjailijan kanssa ja tekee sopimukset.

Lukukeskus laskuttaa vierailun kustannukset järjestäjältä yhdellä laskulla. Laskutuslisä on 10 € per lasku, jos laskutamme vierailusta useampaa tahoa.

Palvelun peruutusehdot

Mikäli esiintyminen peruuntuu kirjailijasta riippumattomasta syystä myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta, kirjailijalle korvataan puolet sovitusta palkkiosta. Tilaajalta laskutetaan myös jo syntyneet kustannukset, mm. palvelumaksu.

Mikäli esiintyminen peruuntuu force majeur -syistä (esim. kirjailijan sairastuminen, kokoontumisrajoitus), Lukukeskus pyrkii järjestämään vierailun toisena ajankohtana tai etsimään tilaisuuteen toisen esiintyjän. Mikäli korvaavaa esityskertaa ei ole mahdollista järjestää, ei kummallekaan osapuolelle synny oikeutta laskuttaa peruutetusta tapahtumasta.