Virtuaalivierailujen hinnasto

Virtuaalivierailun voi järjestää millä tahansa tilaajalle tutulla ohjelmalla. Vierailujen ja työpajojen palkkioihin lisätään Lukukeskuksen palvelumaksu ja mahdollinen striimauspalkkio. Kaikki hinnastot ovat ohjehinnastoja ja saattavat vaihdella esiintyjästä riippuen.

Koulut ja oppilaitokset

Pienille ryhmille (max. 60 hlö)

yksi esitys (kesto n. 45 min) 240 €
saman esiintyjän kaksi esitystä saman päivän aikana 330 €
saman esiintyjän kolme esitystä saman päivän aikana 420 €

Suurille ryhmille (yli 60 hlö, max. 300 hlö)

yksi esitys (kesto n. 45 min) 290 €
saman esiintyjän kaksi esitystä saman päivän aikana 380 €
saman esiintyjän kolme esitystä saman päivän aikana 470€

Aikuisille

Kirjastovierailu tai muu aikuisyleisö (max. 300 hlö)

yksi esitys (kesto n. 45 min) 240 €
saman esiintyjän kaksi esitystä saman päivän aikana 330 €

Striimaus

Jos virtuaalivierailulle osallistuu kaksi tai useampi ryhmää erillisillä etäyhteyksillä, vierailun hintaan sovelletaan Lukukeskuksen striimaushinnastoa. Tällöin kirjailijan palkkioon (alk. 240 €) lisätään 50% korotus. (6.9.2023 alkaen)

Esityksen tallentaminen ei sisälly Lukukeskuksen sopimusehtoihin. Kirjailija ja tilaaja voivat sopia mahdollisesta tallentamisesta ja sen ehdoista ja kustannuksista erillisellä yhteisellä sopimuksella.

Lukukeskuksen palvelumaksu

  • Yksi – kaksi esiintymistä 60 €
  • Koko päivän vierailusta (kolme esiintymistä tai enemmän päivässä) 70 €
  • Kahden päivän vierailusta 80 €
  • Kolmen päivän vierailusta 90 €
  • Neljän päivän vierailusta 110 €
  • Viiden päivän vierailusta 120 €

Palvelumaksua vastaan Lukukeskus hoitaa vierailuun liittyvän käytännön järjestelyn, neuvottelee esiintymisestä kirjailijan kanssa ja tekee sopimukset.  Lukukeskus laskuttaa vierailun kustannukset järjestäjältä yhdellä laskulla. Laskutuslisä on 10 € per lasku, jos laskutamme vierailusta useampaa tahoa.

Palvelun peruutusehdot

Mikäli esiintyminen peruuntuu kirjailijasta riippumattomasta syystä myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta, kirjailijalle korvataan puolet sovitusta palkkiosta. Tilaajalta laskutetaan myös jo syntyneet kustannukset, mm. palvelumaksu.

Mikäli esiintyminen peruuntuu force majeur -syistä (esim. kirjailijan sairastuminen, kokoontumisrajoitus), Lukukeskus pyrkii järjestämään vierailun toisena ajankohtana tai etsimään tilaisuuteen toisen esiintyjän. Mikäli korvaavaa esityskertaa ei ole mahdollista järjestää, ei kummallekaan osapuolelle synny oikeutta laskuttaa peruutetusta tapahtumasta.