Virtuaalivierailujen hinnasto

Kirjailijan esiintyminen

Pienille ryhmille (max. 60 hlöä)

yksi esitys (kesto n. 45 min) 240 €
saman esiintyjän kaksi esitystä saman päivän aikana 330 €
saman esiintyjän kolme esitystä saman päivän aikana 420 €

Suurille ryhmille (> 60 hlöä)

yksi esitys (kesto n. 45 min) 290 €
saman esiintyjän kaksi esitystä saman päivän aikana 380 €
saman esiintyjän kolme esitystä saman päivän aikana 470€

Palkkioon lisätään Lukukeskuksen palvelumaksu.

Jos vierailuun osallistuva yleisö on eri paikoissa, esimerkiksi omissa kodeissaan, on maksimiosallistumäärä 60 henkilöä. Näin varmistamme vuorovaikutuksen säilymisen ja yhteyksien toimivuuden. Virtuaalivierailuja voi järjestää myös siten, että koko yleisö on samassa tilassa, tai esimerkiksi muutamassa eri koululuokassa seuraamassa vierailua. Tällöin osallistujia voi olla yhteensä 300 henkeä.

Lukukeskuksen palvelumaksu

1 esitys 75 € (100 €, jos vierailulle osallistuu useampi ryhmä / yleisöä eri paikoista)
2 esitystä 100 € (125 €, jos vierailulle osallistuu useampi ryhmä / yleisöä eri paikoista)
3 esitystä 125 € (150 €, jos vierailulle osallistuu useampi ryhmä / yleisöä eri paikoista)

Palvelumaksua vastaan Lukukeskus hoitaa vierailuun liittyvän käytännön järjestelyn, neuvottelee esiintymisestä kirjailijan kanssa ja tekee sopimukset. Virtuaalivierailussa Lukukeskus myös osallistuu vierailuun. Lukukeskus laskuttaa vierailun kustannukset järjestäjältä yhdellä laskulla. Laskutuslisä on 10 € per lasku, jos laskutamme vierailusta useampaa tahoa.

Mikäli esiintyminen peruuntuu kirjailijasta riippumattomasta syystä myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta, kirjailijalle korvataan puolet sovitusta palkkiosta. Tilaajalta laskutetaan myös jo syntyneet kustannukset, mm. matkakulut ja palvelumaksu.

Mikäli esiintyminen peruuntuu force majeur -syistä (esim. kirjailijan sairastuminen), Lukukeskus pyrkii järjestämään vierailun toisena ajankohtana tai etsimään tilaisuuteen toisen esiintyjän.

Tietoa ja kokemuksia virtuaalivierailuista

Lukukeskus välittää kirjailijavierailuja ympäri Suomen ja kaikkialle maailmaan. Silloinkin kun kirjailija on kaukana, virtuaalivierailu mahdollistaa kohtaamisen. Toisin kuin tallenne tai striimi, vierailu perustuu henkilökohtaiseen kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen. Sinä ja tai isompi ryhmä voitte keskustella kirjailijan kanssa kirjailijantyöstä, kirjoista ja lukemisen hyödyistä, vaikka kirjailija istuisi satojen kilometrien päässä.