Kirjailijavierailujen ja työpajojen hinnasto

Kirjailijan esiintyminen

Yksi kirjailijavierailu (Kesto noin 1 tunti, esim. 45 min + yleisökeskustelu/kysymykset) 275 €
Saman esiintyjän kaksi vierailua samana päivänä (Yhden esiintymisen kesto noin 1 tunti, esim. 45 min + yleisökeskustelu/kysymykset) 440 €

Oman tekstin ääneen lukeminen, 165 € (max. 30 min)

Työpajat

Tarjolla runsaasti kirjoitustyöpajoja eri teemojen ympäriltä – kysy lisää ja tarjousta: ohjelmavastaava Ulla Arkoma, ulla.arkoma@lukukeskus.fi, 050 413 4232

Vierailujen palkkioihin lisätään Lukukeskuksen palvelumaksu sekä mahdolliset matka- ja majoituskulut ja päiväraha.

Muut vierailut

Kaipaatko esiintyjää esimerkiksi yksityistapahtumaan, lukupiirin vieraaksi, asiantuntijapuhujaksi tai paneelikeskusteluun? Kysy tarjousta – hinta räätälöidään esiintyjän kanssa tilanteen keston ja luonteen mukaan.

Lukukeskuksen palvelumaksu

• yksi-kaksi esiintymistä 60 €
• koko päivän vierailusta (kolme esiintymistä tai enemmän päivässä) 70 €
• kahden päivän vierailusta 80 €
• kolmen päivän vierailusta 90 €
• neljän päivän vierailusta 110 €
• viiden päivän vierailusta 120 €

Laskutuslisä on 10 € per lasku, jos laskutamme vierailusta useampaa tahoa.

Palvelumaksua vastaan Lukukeskus neuvottelee esiintymisestä kirjailijan ja tilaajan kanssa ja tekee sopimukset. Lukukeskus laskuttaa vierailun kustannukset järjestäjältä yhdellä laskulla. Laskuun lisätään mahdolliset matka- ja majoituskulut ja päiväraha. Matkajärjestelyistä vastaa tilaaja tai esiintyjä. 

Mikäli esiintyminen peruuntuu kirjailijasta riippumattomasta syystä myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta, kirjailijalle korvataan puolet sovitusta palkkiosta. Tilaajalta laskutetaan myös jo syntyneet kustannukset, mm. matkakulut ja palvelumaksu.

Mikäli esiintyminen peruuntuu force majeur -syistä (esim. kirjailijan sairastuminen), Lukukeskus pyrkii järjestämään vierailun toisena ajankohtana tai etsimään tilaisuuteen toisen esiintyjän.