Kirjailijavierailujen ja työpajojen hinnasto

Vierailujen ja työpajojen palkkioihin lisätään Lukukeskuksen palvelumaksu sekä mahdolliset matka- ja majoituskulut ja päiväraha.

Kirjailijan esiintyminen

Yksi kirjailijavierailu (Kesto noin 1 tunti, esim. 45 min + yleisökeskustelu/kysymykset) 275 €
Saman esiintyjän kaksi vierailua samana päivänä (Yhden esiintymisen kesto noin 1 tunti, esim. 45 min + yleisökeskustelu/kysymykset) 440 €

Oman tekstin ääneen lukeminen, 165 € (max. 30 min)

Työpajat

Tarjolla on runsaasti kirjoitustyöpajoja aikuisille eri teemojen ympäriltä – kysy lisätietoja ja tarjousta: kirjailijavierailupalvelu(at)lukukeskus.fi

Työpajojen palkkioihin lisätään Lukukeskuksen palvelumaksu sekä mahdolliset matka- ja majoituskulut ja päiväraha.

Muut vierailut

Kaipaatko esiintyjää esimerkiksi yksityistapahtumaan, lukupiirin vieraaksi, asiantuntijapuhujaksi tai paneelikeskusteluun? Lukukeskus välittää kirjallisuuden ja kirjoittamisen ammattilaisia puhujiksi eri tilaisuuksiin niin työpaikoille, yksityistilaisuuksiin, lukupiireihin paneelikeskusteluihin kuin kulttuuritapahtumiin.

Asiantuntijaluennot alkaen 385 €
Messuhaastattelut ja paneelikeskustelu alkaen 150 €

Hinta räätälöidään esiintyjän kanssa tilanteen keston ja luonteen mukaan. Kysy tarjousta: kirjailijavierailupalvelu(at)lukukeskus.fi

Hintaan lisätään Lukukeskuksen palvelumaksu sekä mahdolliset matka- ja majoituskulut ja päiväraha.

Lukukeskuksen palvelumaksu

• yksi-kaksi esiintymistä 60 €
• koko päivän vierailusta (kolme esiintymistä tai enemmän päivässä) 70 €
• kahden päivän vierailusta 80 €
• kolmen päivän vierailusta 90 €
• neljän päivän vierailusta 110 €
• viiden päivän vierailusta 120 €

Laskutuslisä on 10 € per lasku, jos laskutamme vierailusta useampaa tahoa.

Palvelumaksua vastaan Lukukeskus neuvottelee esiintymisestä kirjailijan ja tilaajan kanssa ja tekee sopimukset. Lukukeskus laskuttaa vierailun kustannukset järjestäjältä yhdellä laskulla. Laskuun lisätään mahdolliset matka- ja majoituskulut ja päiväraha. Matkajärjestelyistä vastaa tilaaja tai esiintyjä.

Striimaus

Esityksen striimaaminen, tallentaminen ja tallenteiden yleisölle välittäminen tai esittäminen ei ole Lukukeskuksen sopimuksen nojalla sallittua. Kirjailija ja tilaaja voivat sopia mahdollisesta striimaamisesta ja tallentamisesta sekä niiden ehdoista ja kustannuksista erillisellä yhteisellä sopimuksella.

Peruutusehdot

Mikäli esiintyminen peruuntuu kirjailijasta riippumattomasta syystä myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta, kirjailijalle korvataan puolet sovitusta palkkiosta. Tilaajalta laskutetaan myös jo syntyneet kustannukset, mm. matkakulut ja palvelumaksu.

Mikäli esiintyminen peruuntuu force majeur -syistä (esim. kirjailijan sairastuminen, kokoontumisrajoitus), Lukukeskus pyrkii järjestämään vierailun toisena ajankohtana tai etsimään tilaisuuteen toisen esiintyjän. Mikäli korvaavaa esityskertaa ei ole mahdollista järjestää, ei kummallekaan osapuolelle synny oikeutta laskuttaa peruutetusta tapahtumasta.