För beställare

I Läscentrums bokningstjänst hittar du författare inom fakta och fiktion, dramatiker och manusförfattare, översättare, illustratörer och serietecknare. Vi har ett utbud på ca 1000 proffs på det litterära fältet.

Läscentrums författarbesök är ett tryggt sätt att uppleva något nytt. Fysiska besök görs så att rådande rekommendationer uppfylls, beställaren har ansvar för detta och handhar de praktiska arrangemangen – vi hjälper gärna och svarar på frågor om det är något ni undrar över. På Institutet för hälsa och välfärds sidor hittar du uppgifter om coronaepidemin och aktuella rekommendationer.

Läscentrum förmedlar också virtuella författarbesök – ett enkelt sätt att möta författare. Läs mer om virtuella författarbesök.

Se också Ofta ställda frågor. Är det något kring coronasituationen och författarbesök ni funderar över? Kontakta oss med låg tröskel, Barbro Enckell-Grimm, barbro.enckell-grimm@lukukeskus.fi

**

När du vill boka en författare ska du först registrera dig som användare. Om du registrerat dig tidigare, kan du logga in. Efter det kan du fylla i en bokning. Du kan läsa närmare instruktioner här.
Läscentrum hjälper gärna och svarar på frågor, kontakta Barbro Enckell-Grimm, barbro.enckell-grimm@lukukeskus.fi
Nedan kan du bekanta dig med olika besöksalternativ: