Syksy
Räsänen

 Syksy Räsänen Lataa painokelpoinen kuva

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Alakoulu , Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Uusimaa

Kuvaus

Olen kirjoittanut Israelin/Palestiinan historiasta kirjan ”Israelin apartheid”.

Olen kosmologi, ja olen popularisoinut fysiikkaa mm. blokirjoituksilla, artikkeleilla, kolumneilla, puheilla, sirkusesityksellä ja planetaarioesityksellä.

Olen pitänyt pitkälti yli 100 populaaria esitystä fysiikasta ja useita Israel/Palestiina-aiheesta, yleisöinä ovat olleet koululaiset ala-asteelta lukioon, opettajat, toimittajat, tähtitiedeharrastajat jne. ja paikkoina koulut, kuvataideopistot, sirkus, taidemuseot, kirjastot, kirjallisuusfestivaalit jne..

Mitä teen vierailulla?

Voin puhua toisaalta Israelin/Palestiinan historiasta ja tilanteesta ja toisaalta fysiikasta, erityisesti kosmologiasta ja hiukkasfysiikasta.

Tuotanto

Israel/Palestiina: Israelin apartheid: https://intokustannus.fi/kirja/israelin-apartheid/

Kosmologia: lukuisia artikkeleita ja kolumneja, sirkusesitys "Talvisirkus Hurjaruuth) (yhdessä Davide Giovanzanan kanssa), blogit https://www.tiede.fi/blogit/maailmankaikkeutta_etsimassa ja https://www.ursa.fi/blogi/kosmokseen-kirjoitettua/