Syksy
Räsänen

 Syksy Räsänen Ladda en bild som kan publiceras

Helsinki

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket om författaren

Logga in för att boka ett författarbesök

Ställen för uppträdanden

Lågstadium , Högstadium , Gymnasium , Yrkesskola , Arbetarinstitut , Universitet , Bibliotek , Kulturcentrum eller -institution , Företag , Förening , Församling , Kulturevenemang , Fest eller privat tillställning

Landskap

Nyland

Beskrivning

Olen kirjoittanut Israelin/Palestiinan historiasta kirjan ”Israelin apartheid”.

Olen kosmologi, ja olen popularisoinut fysiikkaa mm. blokirjoituksilla, artikkeleilla, kolumneilla, puheilla, sirkusesityksellä ja planetaarioesityksellä.

Olen pitänyt pitkälti yli 100 populaaria esitystä fysiikasta ja useita Israel/Palestiina-aiheesta, yleisöinä ovat olleet koululaiset ala-asteelta lukioon, opettajat, toimittajat, tähtitiedeharrastajat jne. ja paikkoina koulut, kuvataideopistot, sirkus, taidemuseot, kirjastot, kirjallisuusfestivaalit jne..

Vad jag gör under besöken

Voin puhua toisaalta Israelin/Palestiinan historiasta ja tilanteesta ja toisaalta fysiikasta, erityisesti kosmologiasta ja hiukkasfysiikasta.

Produktion

Israel/Palestiina: Israelin apartheid: https://intokustannus.fi/kirja/israelin-apartheid/

Kosmologia: lukuisia artikkeleita ja kolumneja, sirkusesitys "Talvisirkus Hurjaruuth) (yhdessä Davide Giovanzanan kanssa), blogit https://www.tiede.fi/blogit/maailmankaikkeutta_etsimassa ja https://www.ursa.fi/blogi/kosmokseen-kirjoitettua/