Martti Linna

 Martti Linna Lataa painokelpoinen kuva

© Jonne Räsänen / Otava

Hamina

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Juhlapuheet

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kokenut proosa- ja tietokirjailija, freelancetoimittaja, kouluttaja ja juontaja valmiina palvelukseen.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen kirjoittava metsätalousinsinööri Haminasta. Romaaneja olen julkaissut neljätoista, niitä on käännetty myös ranskaksi. Aihealueeni löydän historiasta sekä ihmisten, ja ihmisten sekä yhteiskunnan välisistä ristiriidoista. Olen lisäksi kirjoittanut tietokirjoja muun muassa maa- ja metsätaloudesta, itäisen Suomenlahden historiasta, suomalaisista tanssilavoista sekä sotilasmusiikista.

Kirjailijan työni lisäksi teen myös toimittajan töitä, erikoisaloina maaseutu, metsä ja luonto. Erilaiset työpajat ja kirjailijavierailut ovat kehittäviä juttuja sekä niiden vetäjälle, että muille osallistujille. Olen juontanut jo vuosien ajan Haminan pääkirjastossa järjestettäviä kirjailijatapaamisia.

Mitä teen vierailulla?

Puhun mielelläni omista proosateoksistani ja niiden aihepiireistä, kokemuksistani kirjakäännösten markkinoimisessa ulkomaille sekä tietokirjojen kirjoittamisesta.

Työpajan vetäjänä minua kiinnostaa erityisesti se, kuinka saan osanottajat ajattelemaan itseään klassisen tarinan kirjoittajana. Kaikki kirjoittajat tietävät, että klassisessa tarinassa on alku, keskikohta ja loppu - mutta kuinka kirjoittaa se omalla tavallaan niin, että pystyy uudistamaan uskottavasti, persoonallisesti ja tuoreesti sen ikiaikaista rakennetta?

Tuotanto

Kirjoittamani teokset löytyvät ilmestymisjärjestyksessä nettisivuiltani http://martti.linna.tarinoi.fi/.

Uusin romaanini Tämä nuori maa ilmestyy Kariston kustantamana syyskuussa 2022. Kustantaja kertoo siitä omilla nettisivuillaan: https://www.karisto.fi/sivu/tuote/tama-nuori-maa/4156093.