Tiina Lifländer

 Tiina Lifländer Lataa painokelpoinen kuva

© Atena Kustannus

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Olen sinnikäs kirjoittaja iloista eteläkarjalaista alkuperää. Romaanien lisäksi kirjoitan blogia kirjoittamisesta.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Esikoisromaanini Kolme syytä elää julkaistiin 2016 ja syksyllä 2021 tulee ulos toinen romaanini. Ennen esikoisen julkaisua olin kirjoittanut jo 25 vuotta ja monta käsikirjoitusta, joten tiedän jotakin siitä, miten pitkäjänteistä puuhaa kirjoittaminen on ja kuinka haluamiensa asioiden eteen joutuu joskus tekemään kovastikin töitä.
Kirjoittajana olen tutkimusmatkailija – tarina on minullekin tuntematon, kunnes olen kirjoittanut sen. Kirjoittaminen on tapa olla ja ajatella ja elää ja olenkin paljon kivempi ihminen silloin, kun kirjoitan säännöllisesti!
Olen myös kirjoittanut blogia kirjoittamisesta jo vuodesta 2007 (Rooibos kirjoittaa) ja nykyään bloggaan omilla kotisivuillani.
Olen esiintynyt kirjastovierailuilla, kirjakaupassa, kirjamessuilla ja kirjallisuustapahtumissa. Esiintyjänä olen välitön. Voin myös olla itse oma haastattelijani! Puhun mielelläni kirjoittamisesta, bloggaamisesta, unelmien tavoittelusta, kirjoitusprosessista, lukemisesta ja tietenkin omista kirjoistani.

Mitä teen vierailulla?

Puhun mielelläni seuraavista aiheista: omat kirjani ja niiden teemat, työskentelytapani, kirjoittamisprosessi, käsikirjoituksen tie valmiiksi kirjaksi, lukeminen, pitkäjänteinen työskentely, tavoitteiden toteuttaminen, bloggaus. Voin myös lukea ääneen tai teettää vierailulla kirjoitusharjoituksia.

Tuotanto

Kolme syytä elää, romaani. Atena Kustannus, 2016