Tiina
Lifländer

Ställen för uppträdanden

Gymnasium , Yrkesskola , Arbetarinstitut , Universitet , Bibliotek , Kulturcentrum eller -institution , Företag , Förening , Församling , Kulturevenemang , Fest eller privat tillställning

Landskap

Nyland

Beskrivning

Esikoisromaanini Kolme syytä elää (Atena) julkaistiin 2016 ja se sijoittuu 1950- ja 2000-luvuille ja kertoo rakkaudesta, yksinäisyydestä ja Volvoista. Arvosteluissa romaanin kieltä on kehuttu kauniiksi ja aihetta koskettavaksi.

Olen kirjoittanut koko ikäni. Ensimmäisen kerran lähetin käsikirjoituksen kustantamoihin kun olin 14-vuotias, joten julkaisukynnyksen ylittämisen yrittämisestä kertyi kokemusta 25 vuoden ajalta ennen kuin esikoiseni julkaistiin.

Kirjoitan paljon käsin ja olen kiinnostunut kirjoittamisesta prosessina.

Olen myös kirjoittanut kirjoittamista käsittelevää blogia vuodesta 2007.

Vad jag gör under besöken

Puhun mielelläni kirjastani, matkastani kirjoittajana, esikoiskirjan julkaisusta, kirjoittamisesta, kirjoittamisen ja arjen yhdistämisestä, käsin kirjoittamisesta, tekstin työstämisestä sekä haaveiden ja tavoitteiden toteuttamisesta kovan työn kautta. Voin myös puhua bloggaamisesta, blogin ja muun kirjoittamisen suhteesta sekä blogin merkityksestä kirjoittamiselleni.

Voin myös lukea ääneen sekä vetää lyhyitä kirjoitusharjoituksia.

Produktion

Kolme syytä elää, romaani. Atena Kustannus, 2016
Liittymätarjous, novelli. Särö-lehti 23-24, 2014
Kotimatka, novelli. Regina 4/2013