Kari Levola

 Kari Levola

© Tammi

Raisio

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Olen pitkän linjan kirjailija, julkaissut 64 kirjaa, joissa mukana koko kirjo runosta proosaan, lapsille, nuorille ja aikuisille. Kirjailijanrooliini on aina kuulunut kirjoittajakoulutus, kirjoittajakesälukiossa, yliopistossa ja ennen kaikkea kirjailijavierailuilla ympäri Suomen.

Huumori on keskeinen osa kirjojani, ja myös kirjailijavierailujani.

Mitä teen vierailulla?

Olen vuosien mittaan vetänyt vierailuilla oikeastaan koko kirjon, aina tilaisuuden järjestäjän toivomusten mukaan. Useimmiten kyse on ollut oppitunnin mittaisista vuorovaikutteisista kirjailijatyön, kirjoittamisen ja lukemisen luennoista yhtä luokassa kuin salissa. Usein kuulijat ovat etukäteen tutustuneet kirjoihini, joita niitäkin löytyy kaikille ikäryhmille eskarilaisista lukiolaisiin.

Paljon olen vetänyt kouluissa myös kirjoittamispajoja, joko yksittäisiä työpäiviä, tai pitempiäkin projekteja, joissa muutaman viikon välein työskennellään yhteisen haasteen ja kirjoittamistavoitteen parissa.

Tuotanto

Olen julkaissut vuodesta 1980 lähtien yhteensä 64 kirjaa. Siihen mahtuu runoja ja proosaa aikuisille, mutta viime vuosina erityisen paljon kirjoja lapsille ja nuorille.