Kari Levola

 Kari Levola

© Tammi

Raisio

Författarbesök
Föreläsningar
Verkstäder

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Målgruppen för mina böcker

Beskrivning

Olen pitkän linjan kirjailija, julkaissut 64 kirjaa, joissa mukana koko kirjo runosta proosaan, lapsille, nuorille ja aikuisille. Kirjailijanrooliini on aina kuulunut kirjoittajakoulutus, kirjoittajakesälukiossa, yliopistossa ja ennen kaikkea kirjailijavierailuilla ympäri Suomen.

Huumori on keskeinen osa kirjojani, ja myös kirjailijavierailujani.

Vad jag gör under besöken

Olen vuosien mittaan vetänyt vierailuilla oikeastaan koko kirjon, aina tilaisuuden järjestäjän toivomusten mukaan. Useimmiten kyse on ollut oppitunnin mittaisista vuorovaikutteisista kirjailijatyön, kirjoittamisen ja lukemisen luennoista yhtä luokassa kuin salissa. Usein kuulijat ovat etukäteen tutustuneet kirjoihini, joita niitäkin löytyy kaikille ikäryhmille eskarilaisista lukiolaisiin.

Paljon olen vetänyt kouluissa myös kirjoittamispajoja, joko yksittäisiä työpäiviä, tai pitempiäkin projekteja, joissa muutaman viikon välein työskennellään yhteisen haasteen ja kirjoittamistavoitteen parissa.

Produktion

Olen julkaissut vuodesta 1980 lähtien yhteensä 64 kirjaa. Siihen mahtuu runoja ja proosaa aikuisille, mutta viime vuosina erityisen paljon kirjoja lapsille ja nuorille.