Katja Kärki

 Katja Kärki Lataa painokelpoinen kuva

© Mirva Vainio / Bazar Kustannus Oy

Rovaniemi

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Rovaniemellä asuva, Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva kirjailija, suomen kielen ja kirjallisuuden opettaja sekä sanataideohjaaja.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Esikoisromaani Jumalan huone (Bazar) ilmestyi vuonna 2019. Seuraava romaani julkaistaan 2021. Olen esiintynyt kirjastossa, kirjakaupoissa sekä Turun ja Helsingin kirjamessuilla. Olen keskustellut esikoisromaanin kirjoittamisesta ja sen teemoista. Olen myös opettaja ja sanataideohjaaja, joten ryhmien kanssa toimiminen on minulle tuttua ja luontevaa. Haluaisin rohkaista kaikkia kirjoittamaan!

Mitä teen vierailulla?

Keskustelen mielelläni mistä tahansa lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvästä. Voin kertoa esimerkiksi teosteni synty- ja kirjoittamisprosessista, miten minusta tuli kirjailija, miten kirjailijaksi voi tulla, miksi kirjoittaminen (ja lukeminen) kannattaa. Voin kertoa myös teokseni aiheista ja teemoista; naiseudesta, uskonyhteisöstä, sukupolvet ylittävistä traumoista, sota-ajasta, pohjoiskarjalaisuudesta yms. Voin pitää myös pienimuotoisia luovan kirjoittamisen työpajoja, joissa aiheena voi olla niin iloinen irrottelu kuin voimaannuttava kirjoittaminenkin.

Tuotanto

Jumalan huone, 2019, Bazar