Katja Kärki

 Katja Kärki Ladda en bild som kan publiceras

© Mirva Vainio / Bazar Kustannus Oy

Rovaniemi

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat
Verkstäder
Virtuella författarbesök
Festtal
Intervjuare / konferencier

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Rovaniemellä asuva, Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva kirjailija, suomen kielen ja kirjallisuuden opettaja sekä sanataideohjaaja.

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Gymnasium/yrkesskola

Beskrivning

Esikoisromaani Jumalan huone (Bazar) ilmestyi vuonna 2019. Seuraava romaani julkaistaan 2021. Olen esiintynyt kirjastossa, kirjakaupoissa sekä Turun ja Helsingin kirjamessuilla. Olen keskustellut esikoisromaanin kirjoittamisesta ja sen teemoista. Olen myös opettaja ja sanataideohjaaja, joten ryhmien kanssa toimiminen on minulle tuttua ja luontevaa. Haluaisin rohkaista kaikkia kirjoittamaan!

Vad jag gör under besöken

Keskustelen mielelläni mistä tahansa lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvästä. Voin kertoa esimerkiksi teosteni synty- ja kirjoittamisprosessista, miten minusta tuli kirjailija, miten kirjailijaksi voi tulla, miksi kirjoittaminen (ja lukeminen) kannattaa. Voin kertoa myös teokseni aiheista ja teemoista; naiseudesta, uskonyhteisöstä, sukupolvet ylittävistä traumoista, sota-ajasta, pohjoiskarjalaisuudesta yms. Voin pitää myös pienimuotoisia luovan kirjoittamisen työpajoja, joissa aiheena voi olla niin iloinen irrottelu kuin voimaannuttava kirjoittaminenkin.

Produktion

Jumalan huone, 2019, Bazar