Miska Karhu

 Miska Karhu

© Kukkia Photography/Niina Järvinen

Hämeenlinna

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kokenut puhuja, joka puhuu mielellään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä kirjallisuudessa ja oman äänen löytämisestä.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Olen filosofian maisteri (pääaineena uskontotiede), kirjailija ja sanataideohjaaja. Kustannusliike Karisto julkaisi esikoisromaanini “Nimeni on Alex” syyskuussa 2021. Sen teemoja ovat transsukupuolisuus, identiteetti ja rakkaus. Muita mieliaiheitani ovat ilmastokriisin torjunta kirjallisuuden keinoin, oman äänen löytäminen kirjoittajana ja inklusiivisuus kirjallisuudessa.

Olen myös kouluttautunut sanataideohjaajaksi Hämeen kesäyliopistossa 2020, joten osaan puhua ja luennoida innostavasti ja varmasti. Minua on kehuttu sanavalmiiksi, rohkeaksi esiintyjäksi.

Mitä teen vierailulla?

Luennoin mielelläni niin aikuisille kuin toisen asteen opiskelijoillekin. Mieliaiheitani ovat: seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt kirjallisuudessa, oma kirjoittamiseni ja kirjani, kirjailijaelämä, ilmastokriisin torjunta kirjallisuuden keinoin, oman äänen löytäminen kirjoittajana ja inklusiivisuus kirjallisuudessa.

Koska olen myös sanataideohjaaja, pidän mielelläni myös pidempiä työpajoja tai kursseja. Lempiaiheitani työpajoissa ovat: ympäristötunteiden käsittely kirjallisuuden keinoin, oman äänen löytäminen kirjoittajana sekä eri taiteiden vaikutus kirjoittamiseen.

Tuotanto

Nimeni on Alex, 2021, Karisto