Miska Karhu

 Miska Karhu

© Kukkia Photography/Niina Järvinen

Hämeenlinna

Författarbesök
Föreläsningar
Verkstäder

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Kokenut puhuja, joka puhuu mielellään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä kirjallisuudessa ja oman äänen löytämisestä.

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Gymnasium/yrkesskola

Beskrivning

Olen filosofian maisteri (pääaineena uskontotiede), kirjailija ja sanataideohjaaja. Kustannusliike Karisto julkaisi esikoisromaanini “Nimeni on Alex” syyskuussa 2021. Sen teemoja ovat transsukupuolisuus, identiteetti ja rakkaus. Muita mieliaiheitani ovat ilmastokriisin torjunta kirjallisuuden keinoin, oman äänen löytäminen kirjoittajana ja inklusiivisuus kirjallisuudessa.

Olen myös kouluttautunut sanataideohjaajaksi Hämeen kesäyliopistossa 2020, joten osaan puhua ja luennoida innostavasti ja varmasti. Minua on kehuttu sanavalmiiksi, rohkeaksi esiintyjäksi.

Vad jag gör under besöken

Luennoin mielelläni niin aikuisille kuin toisen asteen opiskelijoillekin. Mieliaiheitani ovat: seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt kirjallisuudessa, oma kirjoittamiseni ja kirjani, kirjailijaelämä, ilmastokriisin torjunta kirjallisuuden keinoin, oman äänen löytäminen kirjoittajana ja inklusiivisuus kirjallisuudessa.

Koska olen myös sanataideohjaaja, pidän mielelläni myös pidempiä työpajoja tai kursseja. Lempiaiheitani työpajoissa ovat: ympäristötunteiden käsittely kirjallisuuden keinoin, oman äänen löytäminen kirjoittajana sekä eri taiteiden vaikutus kirjoittamiseen.

Produktion

Nimeni on Alex, 2021, Karisto