Nina Hurma

 Nina Hurma Lataa painokelpoinen kuva

© Pekka Niittyvirta

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Virtuaalivierailut
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Osaan kertoa erityisesti taustatyön tekemisestä, kirjoittajakoulutuksen merkityksestä ja kirjoittamisen sekä päivätyön yhdistämisestä.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Olen helsinkiläinen sivutoiminen kirjailija ja koulutukseltani filosofian maisteri. Olen opiskellut kirjoittamista mm. Oriveden opistossa ja kirjallisuutta yliopistossa. Haluan kertoa tarinoita ja näyttää tunnelmia ja yhdistää niihin teemoja, jotka koskettavat ihmisiä aikakaudesta riippumatta.

Olen kertonut mm. historiallisen romaanin suunnittelusta ja omien kirjojeni synnystä sekä dekkarigenrestä. Minulla on vahva peli-, tapahtuma- ja kokemussuunnittelijatausta liveroolipelien puolelta, ja sen myötä olen kirjoittanut ja puhunut paljon myös yhteisöllisyydestä, inklusiivisuudesta ja turvallisuudesta. Olen myös ollut järjestämässä koko yön kestäviä nuorten kirjoittamistapahtumia Vantaan kaupunginkirjaston kanssa.

Mitä teen vierailulla?

Voin kertoa esim. päivätyön ja kirjoitustyön yhdistämisestä ja sen ongelmista, kirjoittajakoulutuksen hyödyntämisestä kirjoittamisessa, esikoiskirjailijan alkutaipaleesta ja kirjoittamisen motivaatio-ongelmista. Voin kertoa myös kaunokirjallisen erotiikan kirjoittamisesta sekä siitä, millaista on tehdä maallikkona taustatyötä historiallista romaania varten. Minulla on kokemusta myös kirjoittamisen ja liveroolipelien suhteesta, toinen toisensa hyödyntämisestä jne. Toivoisin, että vierailulla olisi haastattelija tms. vetäjä.

Tuotanto

Hatuntekijän kuolema, Gummerus 2014
Yönpunainen höyhen, Gummerus 2013