Nina Hurma

 Nina Hurma Ladda en bild som kan publiceras

© Pekka Niittyvirta

Helsinki

Författarbesök
Föreläsningar
Virtuella författarbesök
Intervjuare / konferencier

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Osaan kertoa erityisesti taustatyön tekemisestä, kirjoittajakoulutuksen merkityksestä ja kirjoittamisen sekä päivätyön yhdistämisestä.

Målgruppen för mina böcker

Aikuiset

Beskrivning

Olen helsinkiläinen sivutoiminen kirjailija ja koulutukseltani filosofian maisteri. Olen opiskellut kirjoittamista mm. Oriveden opistossa ja kirjallisuutta yliopistossa. Haluan kertoa tarinoita ja näyttää tunnelmia ja yhdistää niihin teemoja, jotka koskettavat ihmisiä aikakaudesta riippumatta.

Olen kertonut mm. historiallisen romaanin suunnittelusta ja omien kirjojeni synnystä sekä dekkarigenrestä. Minulla on vahva peli-, tapahtuma- ja kokemussuunnittelijatausta liveroolipelien puolelta, ja sen myötä olen kirjoittanut ja puhunut paljon myös yhteisöllisyydestä, inklusiivisuudesta ja turvallisuudesta. Olen myös ollut järjestämässä koko yön kestäviä nuorten kirjoittamistapahtumia Vantaan kaupunginkirjaston kanssa.

Vad jag gör under besöken

Voin kertoa esim. päivätyön ja kirjoitustyön yhdistämisestä ja sen ongelmista, kirjoittajakoulutuksen hyödyntämisestä kirjoittamisessa, esikoiskirjailijan alkutaipaleesta ja kirjoittamisen motivaatio-ongelmista. Voin kertoa myös kaunokirjallisen erotiikan kirjoittamisesta sekä siitä, millaista on tehdä maallikkona taustatyötä historiallista romaania varten. Minulla on kokemusta myös kirjoittamisen ja liveroolipelien suhteesta, toinen toisensa hyödyntämisestä jne. Toivoisin, että vierailulla olisi haastattelija tms. vetäjä.

Produktion

Hatuntekijän kuolema, Gummerus 2014
Yönpunainen höyhen, Gummerus 2013