Harri Hertell

 Harri Hertell Lataa painokelpoinen kuva

© Sara Vallioja

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Vuonna 1985 syntynyt, helsinkiläinen runoilija, spoken word -artisti, tapahtumajärjestäjä, DJ ja lavarunokulttuurin pioneeri Suomessa.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu , Päiväkoti/esikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen kuusi runokokoelmaa, yhden tietokirjan ja kolme runomusiikkilevyä julkaissut helsinkiläinen runoilija ja spoken word -artisti, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus moninaisista kirjailijavierailuista. Olen vieraillut yläasteilla ja lukioissa, mutta myös palvelutaloilla, nuorisotaloilla, kirjastoilla, vankiloissa sekä erinäisissä yksityistilaisuuksissa kuten yritysten juhlissa sekä yksityishenkilöiden merkkipäivissä.

Jos etsit tilaisuuteesi lempeän karismaattista runoilijaa, joka osaa ottaa yleisönsä haltuunsa ikään tai yhteiskunnalliseen taustaan katsomatta, olen juuri etsimäsi kirjailija. Olen pitänyt yli kymmenen vuoden ajan helposti lähestyttäviä lavarunoustyöpajoja ja esiintynyt yli 400 kertaa monenlaisissa tilaisuuksissa suurilta festivaalilavoilta pieniin perhejuhliin häistä hautajaisiin. Poikkeusaikoina olen tehnyt jo useita virtuaalisia esiintymisiä ja työpajoja, niin julkisesti kuin yksityisesti. Käytän ensisijaisesti Zoomia, mutta muutkin videokokouspalvelut sopivat.

Mitä teen vierailulla?

Voin tulla puhumaan kirjailijan työstä ja lukemisen merkityksestä, mutta myös esittämään omia runojani musiikin kanssa tai ilman. Lisäksi olen pitänyt lukuisia helposti lähestyttäviä, mukaansa tempaavia ja hauskojakin lavarunoustyöpajoja, jotka ovat aina yleisöä osallistavia. Työpajoissa yleensä kirjoitetaan ja esitetään myös itse runoja kannustavan sekä tasa-arvoisen ilmapiirin vallitessa. Työpajoihin usein myös liittyy esiintymisvalmentamista, joka pitää sisällään äänenkäyttöön liittyviä harjoitteita sekä esiintymisjännityksen kohtaamista. Tarvittaessa työpaja voi keskittyä vain yhteen tiettyyn asiaan, kuten vaikkapa esiintymisjännityksen hallintaan.

Vierailuni ja työpajani voivat kestää mitä tahansa 15 minuutin ja viikonlopun väliltä. Vierailun tai työpajan sisältöä suunnitellessa otan aina huomioon kohderyhmän ja keskustelen mielelläni tilaajan kanssa etukäteen ryhmän toiveista ja tarpeista. Olen tottunut juontaja-esiintyjä enkä kavahda suurikaan yleisöjä tai aktiivisia nuoria.

Tuotanto

https://fi.wikipedia.org/wiki/Harri_Hertell

Kaikki tunteet salllittuja, 2020, Enostone (runokirja)
Pelotta, 2018, Enostone (runokirja)
Lavaruno-opas, 2017, Savukeidas (tietokirja)
Maisema ennen sadetta, 2016, Sammakko (runokirja)
Uusien rytmien mukaan, 2016, omakustanne (spoken word -levy)