Harri
Hertell

 Harri Hertell Lataa painokelpoinen kuva

© Saara Mansikkamäki

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Alakoulu , Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Uusimaa

Kuvaus

Olen helsinkiläinen runoilija, spoken word -artisti, dj ja kulttuurituottaja (AMK). Minulta on julkaistu kolme runokokoelmaa ja neljäs tullaan julkaisemaan vuoden 2016 syksyllä. Spoken word -artistina minut tunnetaan mm. dub poetry ja hip hop -vaikutteisista Dubros sekä Hertell & Hertell -yhtyeistä, joista molemmat ovat julkaisseet myös radiosoittoakin saaneet esikoislevynsä muutama vuosi sitten. Edellä mainittujen yhtyeiden lisäksi olen esittänyt runojani musiikin kanssa useiden maan eturivin muusikoiden kanssa.

Kulttuurituottajana minut tiedetään varmaankin parhaiten perustamastani Helsinki Poetry Connection -lavarunouskollektiivista sekä lukuisista kehittelemistäni runoklubeista kuten Helsinki Poetry Jam, Kiiski Open Mic, Onda Poetry Slam sekä Helsinki Word Festival -lavarunousfestivaali. Olen myös tehnyt tuottajan työtä freelancerina mm. Helsingin Juhlaviikoilla. Runouttani on käännetty useille eri kielille, jonka lisäksi olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että olen saanut esiintyä laajalti ympäri Eurooppaa runojeni kanssa.

Parhaillani työstän viidettä runokirjaani sekä laajalti lavarunoutta käsittelevää opas-/tietokirjaa. Lisäksi keikkailen aktiivisesti (musiikin kanssa ja ilman) tehden myös lavarunoustyöpajoja, joita olen käynyt vetämässä mm. kouluilla, kirjastoilla, vanhainkodeissa, vankiloissa ja nuorisotaloilla.

Mitä teen vierailulla?

Vierailuille voin tulla vaikkapa esittämään omaa materiaaliani (musiikin kanssa tai ilman), keskustelemaan esimerkiksi runoudesta, runomusiikista, spoken wordista, lavarunoudesta, runojen esittämisestä tai melkein mistä vain runouteen liittyvästä. Olen myös tehnyt paljon esiintymiseen liittyviä työpajoja, usein lavarunouspainotteisia, eli myös työpajat ovat mahdollisia. Olen työskennellyt niin nuorten kuin myös aikuisten kanssa, varsin monenlaisissa ympäristöissä, joten rohkeasti vain tilaamaan keikalle!

Tuotanto

Älä häiritse iltaa, runokokoelma, ntamo 2015
Kutsumme sitä kodiksi, runokokoelma, Helsinki Poetry Connection 2014
Hertell & Hertell - Meitä on monta, runomusiikkilevy, Helsinki Poetry Connection 2013
Dubros - Horros, runomusiikkilevy, Helsinki Poetry Connection 2013
Kunnes oppii kävelemään, runokokoelma, Helsinki Poetry Connection 2011