Harri Hertell

 Harri Hertell Ladda en bild som kan publiceras

© Sara Vallioja

Helsinki

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat
Verkstäder
Virtuella författarbesök
Festtal
Intervjuare / konferencier

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Vuonna 1985 syntynyt, helsinkiläinen runoilija, spoken word -artisti, tapahtumajärjestäjä, DJ ja lavarunokulttuurin pioneeri Suomessa.

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Gymnasium/yrkesskola , Daghem/förskola , Högstadium

Beskrivning

Olen kuusi runokokoelmaa, yhden tietokirjan ja kolme runomusiikkilevyä julkaissut helsinkiläinen runoilija ja spoken word -artisti, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus moninaisista kirjailijavierailuista. Olen vieraillut yläasteilla ja lukioissa, mutta myös palvelutaloilla, nuorisotaloilla, kirjastoilla, vankiloissa sekä erinäisissä yksityistilaisuuksissa kuten yritysten juhlissa sekä yksityishenkilöiden merkkipäivissä.

Jos etsit tilaisuuteesi lempeän karismaattista runoilijaa, joka osaa ottaa yleisönsä haltuunsa ikään tai yhteiskunnalliseen taustaan katsomatta, olen juuri etsimäsi kirjailija. Olen pitänyt yli kymmenen vuoden ajan helposti lähestyttäviä lavarunoustyöpajoja ja esiintynyt yli 400 kertaa monenlaisissa tilaisuuksissa suurilta festivaalilavoilta pieniin perhejuhliin häistä hautajaisiin. Poikkeusaikoina olen tehnyt jo useita virtuaalisia esiintymisiä ja työpajoja, niin julkisesti kuin yksityisesti. Käytän ensisijaisesti Zoomia, mutta muutkin videokokouspalvelut sopivat.

Vad jag gör under besöken

Voin tulla puhumaan kirjailijan työstä ja lukemisen merkityksestä, mutta myös esittämään omia runojani musiikin kanssa tai ilman. Lisäksi olen pitänyt lukuisia helposti lähestyttäviä, mukaansa tempaavia ja hauskojakin lavarunoustyöpajoja, jotka ovat aina yleisöä osallistavia. Työpajoissa yleensä kirjoitetaan ja esitetään myös itse runoja kannustavan sekä tasa-arvoisen ilmapiirin vallitessa. Työpajoihin usein myös liittyy esiintymisvalmentamista, joka pitää sisällään äänenkäyttöön liittyviä harjoitteita sekä esiintymisjännityksen kohtaamista. Tarvittaessa työpaja voi keskittyä vain yhteen tiettyyn asiaan, kuten vaikkapa esiintymisjännityksen hallintaan.

Vierailuni ja työpajani voivat kestää mitä tahansa 15 minuutin ja viikonlopun väliltä. Vierailun tai työpajan sisältöä suunnitellessa otan aina huomioon kohderyhmän ja keskustelen mielelläni tilaajan kanssa etukäteen ryhmän toiveista ja tarpeista. Olen tottunut juontaja-esiintyjä enkä kavahda suurikaan yleisöjä tai aktiivisia nuoria.

Produktion

https://fi.wikipedia.org/wiki/Harri_Hertell

Kaikki tunteet salllittuja, 2020, Enostone (runokirja)
Pelotta, 2018, Enostone (runokirja)
Lavaruno-opas, 2017, Savukeidas (tietokirja)
Maisema ennen sadetta, 2016, Sammakko (runokirja)
Uusien rytmien mukaan, 2016, omakustanne (spoken word -levy)