Sini
Helminen

 Sini Helminen

© Mikko Helminen

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Alakoulu , Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Uusimaa

Kuvaus

Sini Helminen (s. 1987) on syntyjään hollolalainen kirjallisuustieteen maisteri, lasten ja nuorten kirjastonhoitaja ja kirjavinkkari. Hän pukeutuu yksinomaan siniseen ja on saanut nimensä sinipiikojen mukaan.

Hän asuu Helsingissä ja viettää vapaa-aikansa fantasiamaailmoissa. Kirjallisuushulluuden lisäksi hän harrastaa musikaaliteatteria ja historiallisia tansseja.

Mitä teen vierailulla?

Olen paitsi nuortenkirjailija myös lasten- ja nuortenkirjavinkkari. Voin siis joko puhua kirjoittamisesta, kirjoistani ja kirjailijuudesta tai pitää kirjavinkkauksen. Vinkkaan työssäni koululaisia ensimmäisestä luokasta lukiolaisiin ja tunnen sekä klassikot että uusimmat uutuudet. Omissa kirjoissani käytän kotimaista kansanperinnettä ja olen hyvin perehtynyt fantasiakirjallisuuteen.

Olen opiskellut yleistä kirjallisuustiedettä, joten luennointi lasten- ja nuortenkirjallisuudesta, kirjavinkkauksesta, YA:sta tai fantasiakirjallisuudesta luonnistuu. Lastenkirjastonhoitajana olen myös järjestänyt elämyksellisiä kirja- ja satuseikkailuja sekä työpajoja.

Tuotanto

Väkiveriset-sarja
1. Kaarnan kätkössä, Myllylahti 2017
2. Kiven sisässä, Myllylahti 2017