Anssi Eriksson

 Anssi Eriksson Lataa painokelpoinen kuva

Hyvinkää

Kirjailijavierailut
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjoitan ja keskustelen populaarikulttuurista vankalla kokemuksella, lukijoita arvostaen ja kuulijoita osallistaen.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Olen hyvinkääläinen vuonna 1982 syntynyt toimittaja ja tietokirjailija. Olen kirjoittajana erikoistunut populaarikulttuurin eri muotoihin, erityisesti musiikkiin. Esikoistietokirjani käsittelee kansainvälisesti menestyneen power metal -yhtye Stratovariuksen säveltäjä-kitaristi Timo Tolkin elämää. Kirjoitan säännöllisesti kotimaisiin musiikkilehtiin (mm. Soundi ja Riffi) ja niiden verkkoversioihin.

Tietokirjailijana pyrin tuomaan esiin eri puolet ja näkökannat kulloinkin käsitellyistä tapahtumista sekä valottamaan niihin liittyvien henkilöiden motiiveja ja ajatuksia. Mielenkiintoisia knoppeja unohtamatta.

Mitä teen vierailulla?

Puhun erittäin mielelläni paitsi kirjastani, myös kaikesta musiikkiin ja kirjoittamiseen ja/tai toimitustyöhön liittyvästä.

Vaikka musiikki onkin erikoisalaani, omaan näkemystä ja kokemusta myös elokuvista ja televisioviihteestä. Kitaroihin liittyvät musiikkilaitteet lukeutuvat myös erityisosaamiseni piiriin.

Esiinnyn sujuvasti paneelikeskusteluissa, haastatteluissa ja muissa kirjailijavierailuissa. Tyylini on selkeä, maanläheinen ja rento – aina tilaisuuden vaatimalla asiallisuuden asteella.

Tuotanto

Ks. Minerva-kustannuksen sivut