Anssi
Eriksson

Hyvinkää

Kirjailijavierailut
Kirjavinkkaus
Työpajat

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Kirjojeni kohderyhmä

Kuvaus

Olen hyvinkääläinen vuonna 1982 syntynyt toimittaja ja tietokirjailija. Olen kirjoittajana erikoistunut populaarikulttuurin eri muotoihin, erityisesti musiikkiin. Esikoistietokirjani käsittelee kansainvälisesti menestyneen power metal -yhtye Stratovariuksen säveltäjä-kitaristi Timo Tolkin elämää. Kirjoitan säännöllisesti kotimaisiin musiikkilehtiin (Soundi ja Riffi) ja niiden verkkoversioihin.

Tietokirjailijana pyrin tuomaan esiin eri puolet ja näkökannat kulloinkin käsitellyistä tapahtumista sekä valottamaan niihin liittyvien henkilöiden motiiveja ja ajatuksia. Mielenkiintoisia knoppeja toki unohtamatta.

Mitä teen vierailulla?

Puhun erittäin mielelläni paitsi kirjastani, myös kaikesta musiikkiin ja kirjoittamiseen ja/tai toimitustyöhön liittyvästä.

Vaikka musiikki onkin erikoisalaani, omaan näkemystä ja kokemusta myös elokuvista ja televisioviihteestä. Kitaroihin liittyvät musiikkilaitteet lukeutuvat myös erityisosaamiseni piiriin.

Esiinnyn sujuvasti paneelikeskusteluissa, haastatteluissa ja muissa kirjailijavierailuissa. Tyylini on selkeä, maanläheinen ja rento – aina tilaisuuden vaatimalla asiallisuuden asteella.

Tuotanto

Timo Tolkki - Hymni Elämälle, Minerva 2020