Anssi Eriksson

 Anssi Eriksson Ladda en bild som kan publiceras

Hyvinkää

Författarbesök
Bokprat
Verkstäder
Virtuella författarbesök
Intervjuare / konferencier

Skriv ut faktapaket

Logga in och beställ

Kirjoitan ja keskustelen populaarikulttuurista vankalla kokemuksella, lukijoita arvostaen ja kuulijoita osallistaen.

Målgruppen för mina böcker

Vuxna , Gymnasium/yrkesskola

Beskrivning

Olen hyvinkääläinen vuonna 1982 syntynyt toimittaja ja tietokirjailija. Olen kirjoittajana erikoistunut populaarikulttuurin eri muotoihin, erityisesti musiikkiin. Esikoistietokirjani käsittelee kansainvälisesti menestyneen power metal -yhtye Stratovariuksen säveltäjä-kitaristi Timo Tolkin elämää. Kirjoitan säännöllisesti kotimaisiin musiikkilehtiin (mm. Soundi ja Riffi) ja niiden verkkoversioihin.

Tietokirjailijana pyrin tuomaan esiin eri puolet ja näkökannat kulloinkin käsitellyistä tapahtumista sekä valottamaan niihin liittyvien henkilöiden motiiveja ja ajatuksia. Mielenkiintoisia knoppeja unohtamatta.

Vad jag gör under besöken

Puhun erittäin mielelläni paitsi kirjastani, myös kaikesta musiikkiin ja kirjoittamiseen ja/tai toimitustyöhön liittyvästä.

Vaikka musiikki onkin erikoisalaani, omaan näkemystä ja kokemusta myös elokuvista ja televisioviihteestä. Kitaroihin liittyvät musiikkilaitteet lukeutuvat myös erityisosaamiseni piiriin.

Esiinnyn sujuvasti paneelikeskusteluissa, haastatteluissa ja muissa kirjailijavierailuissa. Tyylini on selkeä, maanläheinen ja rento – aina tilaisuuden vaatimalla asiallisuuden asteella.

Produktion

Ks. Minerva-kustannuksen sivut