Kirsi
Alaniva

 Kirsi Alaniva

© Jussi Vierimaa

Turku

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Kirjojeni kohderyhmä

Kuvaus

Olen työskennellyt kirjoittajana yli viidentoista vuoden ajan lukuisissa eri projekteissa toimittajana, tiedottajana, käsikirjoittajana, sanataiteilijana ja kirjailijana. Olen valmistunut toimittajaksi ammattikorkeakoulun viestinnän linjalta ja suorittanut myöhemmin luovan kirjoittamisen perus- ja aineopinnot Turun yliopistossa, jossa opiskelin yleistä kirjallisuustiedettä.

Kirjoittamisen lisäksi olen vetänyt kirjoittamisen työpajoja esimerkiksi Turun yliopistolla, Tulva-lehden toimittajakoulussa ja Turun Tyttöjen Talolla. Olen myös tuottanut sanataideohjelmaa kahdelle eri festivaalille ja esiintynyt mm. yliopistolla, kirjastolla, kirjamessuilla ja seminaareissa.

Esikoisromaanini Villa Vietin linnut julkaistiin vuonna 2016, ja se voitti ilmestymistään seuraavana vuonna Tiiliskivi-palkinnon. Käsittelin teoksessa äitiyden, naiseuden ja ruumiillisuuden teemoja

Mitä teen vierailulla?

Keskustelen mielelläni kirjallisuudesta ja kirjoittamisesta. Olen kiinnostunut feministisistä kysymyksistä, joita voin vierailulla avata esikoisromaanin kirjoitusprosessin kautta.

Tuotanto

Villa Vietin linnut, Savukeidas 2016