Kirsi
Alaniva

 Kirsi Alaniva

© Jussi Vierimaa

Turku

Författarbesök
Föreläsningar
Bokprat
Verkstäder
Virtuella författarbesök

Skriv ut faktapaket om författaren

Logga in för att boka ett författarbesök

Ställen för uppträdanden

Daghem , Förskola , Lågstadium , Högstadium , Gymnasium , Yrkesskola , Arbetarinstitut , Universitet , Bibliotek , Kulturcentrum eller -institution , Företag , Förening , Församling , Kulturevenemang , Fest eller privat tillställning

Landskap

Egentliga Finland

Beskrivning

Olen työskennellyt kirjoittajana yli viidentoista vuoden ajan lukuisissa eri projekteissa toimittajana, tiedottajana, käsikirjoittajana, sanataiteilijana ja kirjailijana. Olen valmistunut toimittajaksi ammattikorkeakoulun viestinnän linjalta ja suorittanut myöhemmin luovan kirjoittamisen perus- ja aineopinnot Turun yliopistossa, jossa opiskelin yleistä kirjallisuustiedettä.

Kirjoittamisen lisäksi olen vetänyt kirjoittamisen työpajoja esimerkiksi Turun yliopistolla, Tulva-lehden toimittajakoulussa ja Turun Tyttöjen Talolla. Olen myös tuottanut sanataideohjelmaa kahdelle eri festivaalille ja esiintynyt mm. yliopistolla, kirjastolla, kirjamessuilla ja seminaareissa.

Esikoisromaanini Villa Vietin linnut julkaistiin vuonna 2016, ja se voitti ilmestymistään seuraavana vuonna Tiiliskivi-palkinnon. Käsittelin teoksessa äitiyden, naiseuden ja ruumiillisuuden teemoja

Vad jag gör under besöken

Keskustelen mielelläni kirjallisuudesta ja kirjoittamisesta. Olen kiinnostunut feministisistä kysymyksistä, joita voin vierailulla avata esikoisromaanin kirjoitusprosessin kautta.

Produktion

Villa Vietin linnut, Savukeidas 2016