{ Lavarunous }
Lavarunouden ammattilaisia

Lavarunouden ammattilaisia

Lavarunous-vierailuilla ja -työpajoissa lavarunoilijat kertovat innostavasti ja inspiroivasti omasta työskentelystään ja siitä, kuinka on esimerkiksi itse mahdollista sekä kirjoittaa että esittää lavarunoutta. Vierailuilla on mahdollista myös kuulla heidän omasta matkastaan lavarunouden parissa sekä tekijöiden omia, taidokkaasti kirjoitettuja ja esitettyjä runoja.

Työpajojen sisältö

Työpajoissa osallistujat saavat mielekkäitä kirjoitustehtäviä ja ohjeita, joiden avulla pääsee helposti sukeltamaan esiintyvän runouden maailmaan. Esiintyvän runouden työpajat sopivat erityisesti yläasteikäisille, lukioikäisille ja aikuisryhmille, sekä myös esimerkiksi kirjastoille ja nuorisotaloihin.

Vierailujen sisältö
Vierailujen aikana lavarunoilijat kertovat omasta tuotannostaan ja matkastaan runouden parissa elävästi sekä esittävät omia tekstejään. Vierailun suhteen voi myös esittää toiveita ja suunnitella niitä kohdeyleisö huomioiden.
Lukukeskuksen kolmivuotisessa Mun tarina -hankkeessa lukioikäiset ympäri Suomen pääsevät tutustumaan lavarunouteen ja spoken word -runouteen nuorten ammattilaisten ohjaamissa työpajoissa ja open mic -tilaisuuksien kautta.

Aura
Nurmi

Uusimaa

Runoilija Aura Nurmi. Kirjoitan toistaiseksi ja pääasiassa yhteiskunnallista runoutta. Saatat tuntea minut myös lavarunoyhteisö Helsinki Poetry Connection ry:n kautta, jossa…

Tutustu kirjailijaan

Harri
Hertell

Harri Hertell

Uusimaa

Olen kuusi runokokoelmaa, yhden tietokirjan ja kolme runomusiikkilevyä julkaissut helsinkiläinen runoilija ja spoken word -artisti, jolla on yli kymmenen vuoden…

Tutustu kirjailijaan