Katja Vaulio

 Katja Vaulio

Kangasala

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Aurinkoinen ja kansainvälinen persoona, vastuullisuusasiantuntija, matkailijatar ja kirjoittaja. Luvassa tunnetta, tietoa ja tarinoita!

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Kirjoittajan urani alkoi kahden runoteoksen myötä. Merkittävin teokseni, tietokirja vastuullisesta matkailusta, julkaistaan kuitenkin keväällä 2021. Kirjassa on paljon tietoa vastuullisesta matkailusta sekä ympäristöasioista, mutta myös tunnetta ja ikimuistoisia matkatarinoita.

Olen tottunut esiintyjä ja kouluttaja töideni puolesta ja ollut puhumassa mm. Matkamessuilla vastuullisesta matkailusta ja omasta matkakonseptistani (Hidasta matkaa).

Vierailuihini voi sisältyä runojen lukemista ja matkatarinoita erityisesti Kreikasta, Venäjältä, Intiasta tai Tyyneltä mereltä. Puhun myös intohimoisesti vastuullisesta matkailusta ja matkailun muutoksesta. Tietokirjani tukee hyvin tilaisuuksia, joissa halutaan ottaa esille vastuullisuusteemoja, sekä ympäristöasioita.

Mitä teen vierailulla?

Puhun mielelläni erityisesti vastuullisesta matkailusta, matkailun muutoksesta ja luonnon tärkeydestä ja sen suojelusta. Koska olen ympäristöalan ammattilainen, näiden teemojen ympärille voi kehittää myös työpajoja. Vastuullisen matkailun iltaan voi kuulua vaikkapa oman, vastuullisemman matkasuunnitelman teko. Voin olla myös ryhmämatkalla mukana vetäjänä ja oppaana. Minulla on erityisosaamista Kreikasta ja Venäjästä ja puhun molempia kieliä.

Ilta matkailun parissa voi olla sekä tunnelmallinen, että informatiivinen. Vierailuun voi liittää runojani (Kreikasta ja Intiasta), otteita tietokirjastani ja matkakuviakin.

Tuotanto

Sinivalkoinen maailmani, 2017, Mediapinta
Intian taivaan alla, 2018, Mediapinta

Tietokirja: Hidasta matkaa, kevät 2021, Minerva