Katja
Vaulio

 Katja Vaulio Lataa painokelpoinen kuva

Kangasala

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Kirjoittajana olen runollinen ja kaunis kieli on minulle elinehto. Virallisesti kirjoittajan urani alkoi vuonna 2017 julkaistun runokirjani myötä, mutta kirjoittanut olen toki aina. Runojen lisäksi kirjoitan lehtiartikkeleita ja blogikirjoituksia tilauksesta, sekä omaa blogiani. Olen esiintyjä ja puhuja myös ”virallisen” työni puolesta, joten erilaiset tilaisuudet ovat minulle tuttuja. Kirjoittajana olen ollut esittelemässä teostani kirjastossa sekä kevätnäytöksessä.
Runoissani ja teksteissäni käsitellään erityisesti Kreikkaa, Intiaa ja Suomen luontoa, joten mielelläni käsittelen runoutta ja kirjoittamista näiden teemojen kautta. Luonto on erityisen tärkeää minulle ja työskentelen myös ympäristöasioiden parissa.

Mitä teen vierailulla?

Erityisalojani ovat vieraat kielet, kulttuurit ja matkustaminen kirjoittamisen lisäksi. Puhun Kreikkaa ja Venäjää, ja olen asunut molemmissa maissa. Ensimmäinen teokseni, runokirja, käsittelikin osittain Kreikkaa ja kaipuutani sinne. Työpajat ja luennot voivat käsitellä näitä maita, matkustamista, luonnon inspiraatiota kirjoittamisessa, runoutta ym. Minulla on paljon hauskoja tarinoita matkoiltani kerrottavaksi!
Suvaitsevaisuus ja paikallinen kulttuuri ovat minulle myös tärkeitä teemoja, sekä kielitaito, joten työpaja voi keskittyä myös näiden asioiden ympärille.
Koska kirjoitan myös ulkomaihin ja kotimaahan liittyvää blogia ja lehtiartikkeleita, puhuisin mielelläni myös kotimaan matkustamisesta ja matkustamisen eettisistä puolista. Luen mielelläni runojani - runous tuntuu valitettavan pelottavalta monen mielestä ja haluaisin madaltaa kynnystä tutustua sen ihmeelliseen maailmaan.

Tuotanto

Sinivalkoinen maailmani runoteos, Mediapinta 2017
Intian taivaan alla, runoteos, Mediapinta 2019
Blogi Jumalainen seikkailu. Lehtiartikkeleita.