Hanna
van der Steen

 Hanna van der Steen Lataa painokelpoinen kuva

© Mia Vänskä

Hämeenlinna

Kirjailijavierailut
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Alkuopetus , Alakoulu , Lukio , Kansalais- ja työväenopisto , Kirjasto , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Kanta-Häme

Kuvaus

Olen hämeenlinnalainen, vuonna 1973 syntynyt (sivutoiminen) kirjailija. Olen koulutukseltani KTM ja kuulun Kirjailijaliittoon ja Suomen Nuorisokirjailijoihin. Olen kirjoittanut tähän mennessä kuusi lastenkirjaa: Tähtisilmät- fantasiasarjan (Ennustus, Kirous ja Lumous, Karisto), Kullanhohtoisia unelmia -satukirjan (Nordbooks, kummina Jari Sinkkonen) sekä uutta Senttu -sarjaa (Senttu ja isosedän haamu sekä Senttu ja keksintöjen kesä, Karisto). Teemoina kirjoissani on mm. erilaisuuden ymmärtäminen, itsensä löytäminen, mielikuvituksen voima ja viimeisessä myös kiusaaminen. Lastenkirjojen kirjoittamisen rinnalla olen toimittanut yhdessä kirjailija Netta Walldénin kanssa Mikä moka – kommelluskokoelman sekä kirjoittanut ja toimittanut kuumailmapalloyrittäjä Olli Luoman kanssa Ilmasta riippuen -kirjan. (Nordbooks)

Mitä teen vierailulla?

Voin käydä n. pari kertaa vuodessa kertomassa esikoulu- ja alakouluikäisille lapsille kirjojen kirjoittamisesta ja lukemisen tärkeydestä. Luen heille myös mielelläni pätkiä kirjoistani.

Tuotanto

Taisinkin jo kertoa yllä, eli
Ennustus
Kirous
Lumous
Mikä moka! (yhdessä Netta Walldénin kanssa)
Kullanhohtoisia unelmia
Ilmasta riippuen (yhdessä Olli Luoman kanssa)
Senttu ja isosedän haamu
Senttu ja keksintöjen kesä