Hanna Tuominen

 Hanna Tuominen Lataa painokelpoinen kuva

© Nora Niemispelto

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Olen runoilija ja pianisti, vahvuuteni esiintyjänä on näyttämöllinen kokonaisvaltaisuus runon, musiikin ja teatterin keinoja käyttäen.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Alkuopetus , Päiväkoti/esikoulu

Kuvaus

Olen helsinkiläinen runoilija ja pianisti. Vahvuuteni esiintyjänä on näyttämöllinen kokonaisvaltaisuus runon, musiikin ja teatterin keinoja käyttäen.

Esikoisrunokokoelmani ”Kaikki vesi kädellä” ilmestyi helmikuussa 2020. Runoissa tuon esiin vastakohtaisia tunnelmia – pelot ja unet, kaaos ja järjestys, kylmä ja kuuma, elämä ja kuolema – välillä leikkien, välillä vakavoituen, siirtyen valkeilta koskettimilta mustille ja takaisin.

Kirjoittamista olen opiskellut Kriittisessä korkeakoulussa. Musiikillisen koulutuksen sain Sibelius-Akatemiasta. Pianistina olen menestynyt kansainvälisissä yhteyksissä, konsertoinut Suomen lisäksi useissa Euroopan maissa ja soittanut solistisissa tehtävissä.

Mitä teen vierailulla?

Vierailulla voin esittää esim. runoistani ja pianomusiikista koostetun näyttämöllisen kokonaisuuden. Voin myös esiintyä runoilijana ilman musiikkia tai keskustella esim. runoudesta ja musiikista sekä niiden yhdistämisestä tai kirjoitusprosessista. Esiinnyn myös yhdessä muiden muusikoiden ja näyttämötaiteilijoiden kanssa. Esitys voi olla toiveiden mukaan joko pienimuotoinen tai laaja kokonaisuus. Olen työskennellyt aikuisten, lasten ja kehitysvammaisten kanssa – tunnen oloni kotoisaksi hyvin erityyppisten yleisöjen edessä.

Tuotanto

Itikkaralli, 2021, Aviador
Kaikki vesi kädellä, 2020, Aviador