Pauliina Susi

 Pauliina Susi Lataa painokelpoinen kuva

© Milla von Konow

Vantaa

Kirjailijavierailut
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Sanojen, tarinoiden ja innostavan läsnäolon voimaa! Kirjoitan ajasta jossa elämme, myös dekkareita. Tekstin rytmi on tärkeä. Ja huumori!

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Kirjoitan yhteiskunnallista, viihteellistä aikalaiskirjallisuutta, jossa mukana on jännitystä ja salakavalaa huumoria. Olen julkaissut neljä romaania, kolme psykologista trilleriä sekä novelleja. Yle on esittänyt kaksi kuunnelmaani.

Olen myös opettanut proosan kirjoittamista kansalaisopistossa sekä vetänyt kirjoitustyöpajoja aikuisille ja nuorille. Pidän paljon lukijakohtaamisista ja ihmisten tapaamisesta ylipäätään.

Esiintyjänä olen välitön, helposti lähestyttävä, iloinen ja innostava! Nautin siitä, että saan osallistujat / yleisön mukaan kirjallisuuden ja tarinoiden maailmaan.

Toiselta ammatiltani olen toimittaja ja toimitussihteeri. Näissä töissä olen kirjoittanut satoja ellen tuhansia lehtijuttuja lähinnä aikakauslehtiin ja editoinut muiden kirjoittajien tekstejä. Tästäkin työnkuvasta voin kertoa.

Mitä teen vierailulla?

Voin luennoida tai olla haastateltavana omasta kirjailijantyöstäni tai kirjoittamisesta yleisemminkin. Voin myös pitää eripituisia luovan kirjoittamisen työpajoja ja kursseja nuorille tai aikuisille. Aihepiiri voi olla proosa yleisesti tai erityisesti jännityskirjallisuuden kirjoittaminen.

Tuotanto

Romaanit:
Leia Laine -trilogia:
Pulssi, Tammi 2020
Seireeni, Tammi 2017
Takaikkuna, Tammi 2015

Nostalgia, Tammi 2010
Pyramidi, Tammi 2009
Lukot, Tammi 2008
Ruuhkavuosi, Tammi 2005

Novelleja, mm.
Herutus (yläkoulujen Särmä-oppikirjassa), Otava 2016
Voimme varmasti selvittää tämän puhumalla (antologiassa 16 tarinaa toivosta), Tammi 2013
Lumikola (antologiassa Rakkaustarinat), Otava 2008

Karhunkatsojat, kuunnelma, ensiesitys 2012, YLE Radioteatteri
Ruuhkavuosi, kuunnelma, ensiesitys 2008, YLE Radioteatteri