Lotta Stenroos

 Lotta Stenroos

© Veikko Somerpuro / Tammi

Vantaa

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Lämminhenkinen ja vangitseva puhuja, joka luo toivoa vaikeimpiinkin hetkiin.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Ihmismielen ja inhimillisyyden ikuinen tutkija. Tarinoiden tuoma tuki ja lohtu vaikeisiin elämäntilanteisiin, oman tarinan kirjoittaminen, lukemisen tuoma vertaistuki ja itseensä tutustuminen tarinoiden kautta ovat teemoina lähellä sydäntäni. Mielenterveyden haasteet, mm. ahdistus, pelot, masennus, itsetuhoiset ajatukset ja ADHD ovat teemoja, jotka ovat tuttuja. Ylisukupolviset traumat ja tunnetaakat ja niiden käsittely.

Lasten ja nuorten mielenterveys ja mielenterveyden ongelmat ovat minulle läheisiä aiheita. Kirjassani käsittelen paljon sitä miten lapsi ja nuori kokee oman ahdistuksensa ja kuinka tavoittamaton sen on. Tästä teemasta puhun mielelläni.

Lähestyn vaikeita aiheita helpoin ja selkein esimerkein ja sanoitan hankalia teemoja niin, että nuorikin sen voi ymmärtää. Vaikeat aiheet muuttuvat kanssani helposti lähestyttäviksi ja huumorikin tuo oman helpotuksensa pimeimpiinkin aiheisiin. Aiemmalta ammatiltaan toimittaja ja tottunut esiintyjä. Toiminut mm. viestintä- ja esiintymiskouluttajana ja vetänyt erilaisia työpajoja sisällöntuotannon parissa.

Mitä teen vierailulla?

Puhun mielelläni kaikista yllä mainitsemistani teemoista. Vedän mielelläni keskusteluita em. aiheiden ympäriltä, autan sanoittamaan vaikeita teemoja, ohjaan kirjoitustehtäviä. Pidän mielelläni myös ihan perinteisiä Q&A-tilaisuuksia.

Tuotanto

Jossain on aina päivä, 2024, Tammi