Mirjami Sipponen-Damonte

 Mirjami Sipponen-Damonte Lataa painokelpoinen kuva

Espoo

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Esiintyjänä olen innostava, yleisöä huomioiva ja käytännönläheinen. Vuorovaikutustaidot, johtaminen sekä innostavat ja tehokkaat palaverit.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Minulla on esiintymiskokemusta eri kokoisten ryhmien parista 15 vuoden ajalta fasilitaattorina ja valmentajana. Eniten olen esiintynyt erilaisissa yritystapahtumissa. Olen pitänyt myös puheenvuoroja ja koulutuksia erilaisille verkostoille sekä yhdistyksille. Esikoiskirjani ‘Varmuutta fasilitointiin’ käsittelee sitä miten tehdä palavereista tehokkaita ja samalla osallistavia niin, että kaikki osallistuvat aktiivisesti ja ryhmässä oleva osaaminen hyödynnetään. Esiintymistyylini on osallistava ja oivalluttava. Sisällytän mielelläni puheenvuoroon kysymyksiä ja pieniä aktivoivia harjoitteita yleisölle. Otan kysymyksiä myös mielelläni vastaan. Lähestymistapani on hyvin käytännönläheinen ja konkreettinen. Puhun mielelläni esimerkkien kautta.

Mitä teen vierailulla?

Teemat joita käsittelen liittyvät vuorovaikutukseen, muutoksen johtamiseen ja johtamiseen yleensä. Näkökulmat, joita käsittelen liittyvät siihen miten valtuuttaa ja osallistaa ryhmää, käsitellä tunteita, luoda ryhmälle turvallinen ilmapiiri työskennellä yhdessä ja miten pitää innostavia ja tehokkaita palavereja. Myös työyhteisötaidot, kuten. palautteen antaminen ja vastaanottaminen ovat minulle mieluisia aiheita, joita myös koulutan säännöllisesti. Räätälöin aina puheenvuorot kohderyhmälle sopiviksi ja puhutteleviksi.

Tuotanto

https://shop.almatalent.fi/varmuutta-fasilitointiin