Siri Kolu & Salla Simukka

 Siri Kolu & Salla Simukka

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Virtuaalivierailut
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjailijatyöpari, joka on esiintynyt paljon yhdessä. Räätälöi meidän kanssamme juuri teille sopiva vierailu!

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olemme molemmat kirjoittaneet teoksia niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Olemme tehneet myös yhdessä teoksia. Olemme esiintyneet ja kouluttaneet monenlaisilla konsepteilla ja olleet työparina tekemässä Turun Kirjamessujen ohjelmaa vuosina 2017-2020. Yhteiset keikkamme ovat hauskoja, dialogisia, sähäköitä ja innostavia. Esiinnymme yhdessä mieluiten yläkoululaisille, lukiolaisille ja aikuisille. Lisäksi meiltä voi tilata räätälöityjä koulutuksia opettajille, kirjastolaisille, kirjakauppiaille, varhaiskasvattajille ja kaikille muille kirjallisuudesta ja kirjailijantyöstä kiinnostuneille. Aikuisille suunnatut koulutuksemme voivat olla myös työpajamuotoisia.

Olemme tehneet kirjailijavierailuja jo monien vuosien ajan ja olemme kokeneita esiintyjiä. Muokkaamme jokaisen esiintymiskerran kohderyhmän ja tilaajan toiveiden mukaan. Emme tarvitse haastattelijaa ja toimimme sujuvasti erilaisilla virtuaalisilla alustoilla. Voimme tarjota esiintymistä tai koulutusta varten oman zoom-alustamme.

Yhteisvierailumme lähtöhinta on yhteensä 500 euroa (250 euroa/kirjailija). Räätälöidymmän vierailun/esiintymisen/koulutuksen/hankkeen hinta neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Mitä teen vierailulla?

Esitä toiveesi kirjailijavierailun suhteen ja pyrimme toteuttamaan ne parhaamme mukaan! Perinteisten kirjailijavierailujen lisäksi voimme tehdä kirjavinkkausta tai puhua kohdennetusti jostain tietystä aiheesta. Meidät voi tilata myös suunnittelemaan ja toteuttamaan isomman hankkeen. Esimerkiksi Mäntsälään toteutimme virtuaalisesti laajan Kerro mulle -hankkeen 2020-2021.

Haluaisitko meidät puhumaan nuorille kirjoittamisesta, tarinoiden maailmoista, rakenteista, kirjasarjojen tekemisestä, kirjailijaystävyydestä? Onnistuu!

Haluaisiko meiltä koulutuksen nuorten aikuisten kirjallisuudesta ja uusista konsepteista? Sehän sopii!

Tarjoamme mielellämme myös lukuvinkkejä ja toiminnallisia keinoja kirjallisuuden käsittelyyn.

Tuotanto

Katso tuotanto alta