Anssi
Rapo

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Alkuopetus , Lukio/ammattikoulu , Päiväkoti/esikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen julkaissut 12 kirjaa. Uusin Jordan kertoo lapsuuteni voimakkaista kokemuksista. Kirjan tyyli, proosarunous, vertauskuvallinen. Olen esiintynyt Espoon kulttuuriketjussa, ikäihmisille seitsemän vuoden aikana. Ohjaan myös luovaa kirjoittamista, esim. pajatoiminnassa ja yksityisesti. Laulan, säestän akustisella kitaralla, säveltämiäni, vanhoja suomalaisia runoja.

Mitä teen vierailulla?

Luovan kirjoituksen ohjausta, kirja esittelyitä, runoutta ja musiikkia, missä ja milloin vain. Kesä on hehkeää aikaa uusille elämyksille.

Olen ohjannut luovaa kirjoitusta hyvin monille tahoille. Esim. työttömien yhdistyksissä, kansalaisjärjestöissä, kirjastoissa. Oma metodini on "sielun kielioppi". Lähtökohtana ihmisen avautuminen, itsensä löytäminen, oman energian hyödyllinen käyttö. Mottoni on, en käytä "punaviivakynää", vaan etsin ihmisestä voimaikkaimmat puolet ja tuen niitä. Kaikki osaavat kirjoittaa, moni ei vain tiedä sitä.

Uusin Jordan kirjani, on voimakas kuvaus lapsuuteni kokemuksista, traagisuudesta onneen. Siinä heijastuu myös oma elämänkokemukseni, jossa on tapahtunut paljon. Traagisuudesta onneen. Olen valmis esiintymään missä vain. esim. vankila, ym. erityispaikat. Kuin arkisimmissakin paikoissa, tuoden uutta näkemystä ja virtaa elämään. Ei tuhlata energiaamme, käytetään sitä oikein. Tämä koskee myös luovan kirjoituksen ohjausta.

Laulan, vanhaa suomalaista runoutta, omin sävellyksin, akustisen kitaran säestyksellä.

Tuotanto

Uusin Jordan 2018