Marjo Ojalammi

 Marjo Ojalammi Lataa painokelpoinen kuva

© Uzi Varon

Kerava

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjoittaminen on dialogia itseni ja lukijoideni kanssa - niin myös esiintyminen.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Alkuopetus , Päiväkoti/esikoulu

Kuvaus

Kirjailijana olen monipuolinen; tuotantooni kuuluvat lastenkirjat, romaanit, tietokirjat ja runot. Syntyisin  olen Etelä-Pohjanmaalta. Nykyisin asun Etelä- Suomessa – Keravalla.

Kirjailijana minulle on tärkeää kuvata ihmisen sielunmaisemaa suhteessa ympäröivään yhteisöön, hengellisyyteen ja historialliseen aikakauteen. Luonto on lapsesta lähtien ollut tärkeässä osassa elämässäni, joten luontokuvaus, ja siitä johdetut symbolit ja metaforat ovat luonteva osa  kirjallista ilmaisuani.

Koska olen myös kuvittanut sekä lastenkirjani, että toisen runoteokseni (akvarellitekniikka tussiääriviivoin sekä valokuvaus), voin kertoa vierailuillani myös kirjan kuvittamisesta.

Mitä teen vierailulla?

Kirjailijavierailuilla puhun kirjoittamisesta, kirjallisuudesta ja lukemisen tärkeydestä. Lisäksi voin kertoa omien kirjojeni aihepiireistä: kultuurista, uskonnosta, historiasta, runoudesta, surutyöstä, psykologisista ja hengellisistä aihealueista, lastenkirjallisuudesta ja kuvituksesta.
Kirjan synnystä voin kertoa aivan alusta, kirjaidean synnystä valmiiseen teokseen saakka, ja kirjan saattamisesta kiinnostuneen lukijan saataville.
Kohderyhmänäni on leikki-ikäisistä senioreihin.

Tuotanto

https://marjo-ojalammi-kirjailija7.webnode.fi/

SUKUPOLVIEN SIELUJEN SINFONIA – Wanhan klaffipiirongin muistelmat, historiallinen sukupolviromaani, Bona Anima 2019
KIRKKOSIILIT JUMALANPALVELUKSESSA, Lasten kuvitettu tietokirja evankelis-luterilaisesta jumalanpalveluksesta sekä siilitietoutta satumaisessa muodossa. Bona Anima (oma tmi) 2019
ELÄVÄN LESKI – Kun psykoosi hautaa rakastetun, tietokirja: kuvaus psyykkisen sairauden vaikutuksesta parisuhteeseen, Reuna Oy 2018
SINUN OSAKSESI TULI SININEN LÄHTÖ, runoteos, Mediapinta Oy 2018
NOKINEN SYDÄN – Kirje isälle, romaani, joka kertoo surutyöstä ja vaikeasta isäsuhteesta keski-ikäisen tyttären kertomana, Reuna Oy 2017
IKÄVÄNI JOKENA VIRTAA, runoteos, Mediapinta Oy 2017