Sohvi Nyman

 Sohvi Nyman Lataa painokelpoinen kuva

© Helsingin aikuisopisto

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Olen energinen, hyväntuulinen esiintyjä, jonka esitykset ovat mukaansatempaavia, eivätkä jätä ketään kylmäksi.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen kirjoittanut 2 kirjaa ja aloitan pian 3. kirjan kirjoittamisen. Olen oman alani vaikuttaja ja tehnyt mittavan työuran stylistinä. Olen usein asiantuntijana iltapäivälehdissä sekä naistenlehdissä. Olen kokenut esiintyjä, esiintynyt niin livetapahtumissa kuin TV:ssä. Olen esiintynyt mm. kirjamessuilla, I love me messuilla, kirjastoissa, kouluilla, Maikkarilla ja Ylellä. Esiintymisaiheitani ovat itsetunto, asenne, oman ihanuuden ja voiman löytäminen, unelmat, yrittäjyys, miten elää oman näköistä elämää, masennuksesta & koulukiusaamisesta & syömishäiriöstä selviäminen. Stylistin työssä esiintymisaiheita ovat myös tyyli ja pukeutuminen.

Esiintymiseni ovat mukaansatempaavia, tsemppaavia ja hauskoja, eivätkä jätä ketään kylmäksi. Rakastan esiintymistä ja se myös näkyy puheenvuoroissani.

Mitä teen vierailulla?

Esiintymisaiheitani ovat itsetunto, asenne, oman ihanuuden ja voiman löytäminen, unelmat, yrittäjyys, miten elää oman näköistä elämää rohkeasti, masennuksesta &koulukiusaamisesta&syömishäiriöstä selviäminen. Voin pitää esim. olet ihana! luennon tai työpajan, jossa tehdään ihanuusharjoituksia ja nostetaan itsetunto pilviin.

Tykkään puhua unelmista ja tavotteista sekä siitä, miten on mahdollista elää unelmaelämää, vaikka olisi ollut elämässä vaikeita aikoja. Olen rohkaissut monia uskomaan unelmiinsa luennoillani. Kerron usein omaa tarinaa, miten selvisin koulukiusaamisesta, masennuksesta sekä siitä miten lukihäiriöstä huolimatta minusta tuli kirjailija.

Tuotanto

Liian nätti masentuneeksi tulossa kevällä 2022 Basam Books
Olet ihana uskalla rakastaa itseäsi 2020 Basam Books (selfhelp kirja)
kirjaan on tulossa työkirja sekä ihanuuskortit 2021 vuoden aikana. E-kirja ja äänikirja julkaistaan myös myöhemmin tästä.
Olet ihana! tyylikirja 2016 ReadMe (tietokirja)