Karoliina Niskanen

 Karoliina Niskanen

© Uupi Tirronen

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Juhlapuheet
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjailija, teatteritaiteen maisteri ja räppäri - olen sanavalmis ja monipuolinen taiteilija, joka uskoo luovuuden ja kohtaamisen voimaan!

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Olen vuoden 2020 esikoiskirjailija. Esikoisromaanini Tilhi (Bazar Kustannus) julkaistaan 3.9.2020, ja toinen romaani on työn alla. Olen aina kirjoittanut ja julkaissut aiemmin mm. biisilyriikkaa sekä käsikirjoittanut näytelmiä. Olen valmistunut Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi ja työskentelen niin näyttelijänä, ohjaajana, äänikirjalukijana, kirjailijana kuin muusikkonakin. Omaan vankan ja ammattimaisen esiintymiskokemuksen. Olen tehnyt pitkään töitä myös rap-artistina, levyttänyt musiikkia ja esiintynyt festareilla. Kirjoittajana minua kiinnostaa erityisesti yhteiskuntamme syrjäytyneet ja heikompiosaiset, syrjäytymisvaarassa olevat ihmiset. Lähden innoissani mukaan kaikenlaisiin esiintymistilaisuuksiin aina kirjailijahaastatteluista puheiden pitämisiin ja työpajaohjauksiin.

Mitä teen vierailulla?

Olen valmis kirjailijahaastatteluihin sekä kirjoista, kirjoittamisesta, lukemisesta ja taiteentekemisestä keskustelemiseen. Myös esikoiskirjani Tilhin teemat, kuten nuorten syrjäytyminen, vanhemmuus, äitiyden ja jaksamisen haasteet sekä lastensuojelun ongelmat ovat sydäntä lähellä. Erityisalueitani ovat teatterintekeminen, luova ja intuitiivinen kirjoittaminen, improvisaatio työvälineenä sekä rap-lyriikka. Myös työpajat onnistuvat - olen vetänyt lukuisia kirjoittamisen työpajoja kaikenikäisille niin leireillä, kouluissa, kursseilla, nuorisokodeissa kuin yksityisjuhlissakin. Sekä riimitekniikka että tajunnanvirta ovat hallussa. Minut voi pyytää myös puhumaan jostakin ennalta sovitusta aiheesta - juhlapuheet ja runoesityksetkin luonnistuvat ongelmitta!

Tuotanto

https://www.bazarkustannus.fi/kirjailijat/karoliina-niskanen/

https://open.spotify.com/artist/7iZGD5RW5IAd5COmMom7De?si=cW_UhZe9R7ek2HXUlP1RBA