Anni Niskanen

 Anni Niskanen

© Sabrina Bqain / Tammi

Virolahti

Kirjailijavierailut
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjailija, feelgood- ja viihdekirjallisuuden puolestapuhuja ja eläväinen esiintyjä.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Olen vuoden 2024 esikoiskirjailija, lajinani feelgood- ja viihdekirjallisuus. Kirjoitan Tammen kustantamaa Lehmuslahti-sarjaa, jonka avausosa Hunajaa ja houkutuksia ilmestyy toukokuussa 2024. Sarjan jatko-osa Vipinää ja villasukkia ilmestyy jo saman vuoden marraskuussa.

Esiintyjänä olen rento, puhelias ja eläväinen. Tavoitteenani on saada kuulijat innostumaan, lukemaan ja keskustelemaan. Ja jos joku sattuu nauramaan jutuilleni, niin se on vain plussaa.

Asun meren rannalla Virolahdella, mutta juureni ovat Kainuun sydämessä Paltamossa. Olen vuosien varrella kehittynyt varsin näppäräksi julkisen liikenteen käyttäjäksi ja matkustan mielelläni kotimaan maisemia katsellen, joten minut uskaltaa tilata esiintymään kauemmaksikin!

Mitä teen vierailulla?

Puhun kaikesta kirjoihin, kirjoittamiseen ja kirjallisuuteen liittyvästä. Toiveiden mukaan kerron omasta tiestäni kirjailijaksi, teoksistani ja omasta kirjoittamisestani, jaan mielelläni kokemuksiani ja neuvojani kirjan kirjoittamisesta kiinnostuneille, ja puhun myös yleisesti feelgood- ja viihdekirjallisuudesta, kirjoittamisesta ja kirjoista.

Vierailun sisältö räätälöidään aina toiveiden mukaisesti ja aiheita saa myös ehdottaa! Puhun niin itsekseni esiintyen, haastattelijan kanssa kuin yleisön kysymyksiin vastaten.

Tuotanto

Hunajaa ja houkutuksia, 2024, Tammi