Tittamari Marttinen

 Tittamari Marttinen Lataa painokelpoinen kuva

© Ville Palonen

Rovaniemi

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Alkuopetus , Lukio/ammattikoulu , Päiväkoti/esikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen kirjoittanut lasten- ja nuortenkirjoja vuodesta 1995: kuvakirjoja, runoja ja loruja, lastenromaaneja, nuortenromaaneja, sarjakirjoja sekä lasten ja nuorten tietokirjoja. Olen kirjoittanut aikuisille runoutta, lyhytproosaa ja tietokirjoja. Julkaisuluettelossani on yli 100 kirjaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Lisäksi olen suomentanut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa. Lasten- ja nuortenkirjoissa aihepiirini ovat ystävyys, perhe, tykkääminen, ihastuminen, seksuaalisuus (ikätasoisesti), seurustelu sekä lemmikit. Aikuisille suunnatuissa teoksissa ihmissuhteet, seksuaalisuus, psykologia ja arjen ilonaiheet. Vierailulla voin kertoa lanu-kirjoistani sekä aikuisille suunnatusta lyhytproosasta tai tietokirjastani Seksionni (Avain 2020). Työpajoja kouluikäisille: 1. Leon lemmikkiuutiset tai Empun eläinhotelli -työpajat eli eläinaiheiset tarinat. 2. Runopajat eli miten pitää hauskaa ja leikkiä sanoilla. 3. Kohti uutta – lyhytproosaa kaikenikäisille. Työpajoja aikuisille: 1. Pakinat eli millaista on huumori kirjallisuudessa ja miten kirjoittaa hauskasti. 2. Autofiktio eli omasta elämästä kirjoittaminen.

Mitä teen vierailulla?

Vierailulla voin kertoa lanu-kirjoistani sekä aikuisille suunnatusta lyhytproosasta tai tietokirjastani Seksionni (Avain 2020).

Työpajoja kouluikäisille:
1. Leon lemmikkiuutiset tai Empun eläinhotelli -työpajat eli eläinaiheiset tarinat.
2. Runopajat eli miten pitää hauskaa ja leikkiä sanoilla.
3. Kohti uutta - lyhytproosaa kaikenikäisille.

Työpajoja aikuisille:
1. Pakinat eli millaista on huumori kirjallisuudessa ja miten kirjoittaa hauskasti.
2. Autofiktio eli omasta elämästä kirjoittaminen.

Tuotanto

Yli 100 kirjaa lapsille ja nuorille. Aikuisille runoja ja lyhytproosaa, mm. Äidin karkkipäivä (WSOY 2003), Nainen joka söi napoleonin (Kirjapaja 2015), Perhosvaikutus (Kirjapaja 2017) ja Seksionni (Avain 2020) sekä useita runokokoelmia.