Hannu Luntiala

 Hannu Luntiala

Helsinki

Kirjailijavierailut
Juhlapuheet
Haastattelut / juonnot

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Haluan herätellä kuulijat pohtimaan elämän mahdollisuuksia ja ainutlaatuisuutta omakohtaisilla, joskus hauskoillakin tarinoillani.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Olen aloittanut kirjalijana melko myöhään, 50-vuotiaana ja kirjoittanut viisi romaania, yhden novellikokoelman, yhden tietokirjan ja lukuisan määrän runoja, joita on julkaistu eri antologioissa. Tekstejäni on kännetty 7:lle eri kielelle.

Olen tehnyt vierailuja työyhteisöissä, yhdistyksissä, kouluissa   ja  harrastuspiireissä. Olen käynyt säännöllisesti vierailulla esimerkiksi Viita-akatemiassa kertomassa kirjailijaksi aikoville opiskelijoille kirjoittamisen eri ulottuvuuksista. Vierailuni onnistumiseksi haluan eutkäteen selvittää kohderyhmän toiveet ja erityispiirteet.

Kerron esityksessäni kirjailaelämästä ja kirjoittamisesta sekä siitä, miten jokaisella on mahdollisuus aloittaa omakohtainen kirjoittaminen milloin vain. Esityksissäni on vuorovaikutuksella ja huumorilla olennainen merkitys.

Mitä teen vierailulla?

Olen valmis puhumaan kirjaoittamisesta ja kirjailijaelämästä, sen hyvistä ja huonommistakin puolista. Luen esitykseni aikana otteita omasta tuotannostani ja kerron siitä, miten kirjoittamien sujuu, mistä voi hankkia aiheita työhön, mikä kirjoittamisessa on oleellista ja miten välttää virheet. Haluan päästä esityksissäni aitoon vuorovaikutukseen kuulijoitten kanssa.

Tuotanto

Tarkemmmat tiedot itsestäni ja tuotannostani löytyvät alla olevasta Wikipedia-linkistä: