Satu Lepistö

 Satu Lepistö

© Marek Sabogal / Gummerus

Tampere

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Alakoulu , Alkuopetus , Lukio/ammattikoulu , Päiväkoti/esikoulu , Yläkoulu

Kuvaus

Olen tamperelainen runoilija ja prosaisti. Minulla on useamman vuoden tausta sanataideopettajana ja työssäni olen opettanut kaiken ikäisiä vauvaikäisistä senioreihin, pikkulasten loruryhmistä aikuisten sanataideopetukseen. Tällä hetkellä ohjaan aikuisia ja nuoria. Olen tehnyt runoesiintymisiä vuodesta 2000 lähtien, ollut mukana järjestämässä kirjallisuustapahtumia ja istunut kirjoituskilpailujen tuomaristoissa. Kirjoituskilpailuista minulla on paljon kokemusta, olen voittanut Pirkanmaan kirjoituskilpailussa useita palkintoja ja ennen omia kirjojani tekstejäni on julkaistu useissa antologioissa. Olen opiskellut kirjoittamista pitkäjänteisesti ja käynyt mm. tamperelaisen kolmivuotisen kirjoittajakoulun Viita-akatemian.
Viimeisin kirjani julkaistiin 2017 ja se oli epäkonventionaalisesta suhteesta kertova Lintutarha-romaani.

Mitä teen vierailulla?

Voin pitää oppitunteja tai kirjoittamistyöpajoja (runot, novellit, proosa, lehtiavustaminen, lyhytproosa jne.(- näistä minulla on opetusta joka viikko sanataideohjaajan työssä ja koen nämä erityisosaamisekseni.) Olen kokenut runoesiintyjä 17 vuoden kokemuksella. Osaan toimia lasten kanssa ja minulla on kokemusta myös erityistarpeisista lapsista.Osaan ohjata erityisesti kirjoituskilpailuihin osallistumisessa. Voin myös puhua esimerkiksi kirjailijan työstä tai koulukiusaamisen teemasta.

Tuotanto

Lintutarha, Gummerus 2017. Romaani.
Kielilläpuhuja, Ntamo 2014. Runoja.
Pohjoinen, Ntamo 2013. Runoja.

Lukuisia antologiajulkaisuja, esim. MotMot, Novellit-antologia, Pirkanmaan kirjoituskilpailun parhaat 2004, 2009 ja 2010, Muusan Mestarit, Koskessa Virtaa Mustetta.