Kaisa Leka

 Kaisa Leka Lataa painokelpoinen kuva

Porvoo

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Olen sarjakuvataiteilija ja seikkailija. Omaelämäkerrallisissa kirjoissani kerron mm. pyörämatkasta New Yorkista San Franciscoon.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset , Lukio/ammattikoulu

Kuvaus

Olen tehnyt omaelämäkerrallista sarjakuvaa parikymmentä vuotta. Keskeisiä teemoja töissäni ovat seikkailumatkat, pyöräily, melonta, luontosuhde, vammaisuus ja jooga. Visuaalisissa esityksissäni on mukana kuvia matkoiltani, tarinoita kirjojen synnystä, luonnoksia ja valmiita sivuja. Puhun myös kirjojen omakustantamisesta ja kannustan kaikkia kuulijoitani tekemään ja julkaisemaan itse sarjakuvia!

Olen vieraillut peruskouluissa, toisen asteen oppilaitoksissa, kansalaisopistolla, ammattikorkeakouluissa ja korkeakouluissa sekä erilaisissa taidetapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa. En pelkää isoja yleisöjä enkä tekniikkaa, minulla on myös kokemusta virtuaalitapahtumista.

Mitä teen vierailulla?

Pidän esityksiä omasta työstäni, tarkempi teema voidaan valita tilaajan toiveen mukaan. Voin esimerkiksi puhua pyörä- ja melontamatka-aiheisista kirjoistani, elämästä liikuntarajoitteisena tai sarjakuvataiteilijan ammatista.

Pidän myös sarjakuvatyöpajoja, joiden kesto voi lyhimmillään olla 2-3 tuntia ja pisimmillään useamman päivän. Minulla on paljon opetuskokemusta Lahden ammattikorkeakoulusta, mutta myös peruskouluista ja toisen asteen oppilaitoksista.

Tuotanto

https://www.kaisaleka.net/books/
www.absolutetruthpress.com