Timo Lehtonen

 Timo Lehtonen Lataa painokelpoinen kuva

© Markku Virtanen

Jyväskylä

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Nimeni on Timo Lehtonen -alias- vanhamyrkky. Monille tuttu somesta, varsinkin TikTokista. Olen entinen huume-ja kenttäpoliisi.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Ensimmäinen kirjani huumepoliisin matkassa – Vanhamyrkky on ilmestynyt 27.3.24. Kirjassa vien lukijan viidelle eri vuosikymmenelle, missä lukija pääsee kokemaan kuvaamieni tarinoiden kautta, kuinka rosvot, poliisit ja lait ovat muuttuneet tuona aikana. Kaikki kirjassa kerrottu on faktaa. Tarinat ovat kertomuksia urani varrelta.

Olen tehnyt pitkän uran huumepoliisina niin Helsingin huumeryhmässä kuin täällä Jyväskylässä. Olen toiminut myös kenttäjohtajana ja ryhmänjohtajana täällä Keski-Suomessa. Työurani ohessa ja edelleen nyt eläkkeellä olen käynyt pitämässä kouluissa ja eri oppilaitoksissa huume-ja laillisuuskasvatukseen liittyviä luentoja ja oppitunteja. Minulla on myös kokemusta tv- ja radioesiintymisestä. Lisäksi olen kokenut puheiden pitäjä. Teen edelleen somesisältöä nimimerkillä “vanhamyrkky”

Mitä teen vierailulla?

Kuten esittelyssä kerroin, minulla on vahva esiintymistausta ja olen valmis puhumaan poliisin työstä, huumepoliisin työstä, päihdevalistuksesta ja luonnollisesti kirjoittamisesta. Alan valmistelemaan toista kirjaani ja siihen on materiaalin hankinta menossa.

Tuotanto

Huumepoliisin matkassa - Vanhamyrkky, 2024, Readme