Pasi
Lampela

 Pasi Lampela Lataa painokelpoinen kuva

© Yehia Eweis

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Uusimaa

Kuvaus

Olen opiskellut Teatterikorkeakoulussa dramaturgiaa ja ohjausta vuosina 1994-98. Sen jälkeen olen toiminut vapaana kirjailijana ja teatteriohjaajana. Olen kirjoittanut 15 näytelmää (mm. Helsingin Kaupunginteatteriin ja Kansallisteatteriin) ja ohjannut niiden lisäksi modernia ulkomaista draamaa ja klassikoita. Lisäksi olen kirjoittanut tv-draamaa ja proosaa. Työni liikkuvat usein psykologisen realismin tyylilajissa ja kuvaavat ihmisiä kamppailemassa oman inhimillisyytensä puolesta joskus hyvin vaikeissa oloissa. Olen vuosien kuluessa esiintynyt monenlaisissa tapahtumissa.

Mitä teen vierailulla?

Olen valmis puhumaan omista töistäni, kirjallisuudesta ja / tai teatterista yleensä, ja niiden kautta niin historiallisista kuin ajankohtaisistakin yhteiskunnallisista ilmiöistä.

Tuotanto

Olen kirjoittanut 15 näytelmää, kolme novellikokoelmaa ja romaanin. Lisäksi olen kirjoittanut Kylmäverisesti sinun-rikossarjaa.