Kumara-Moisio Taru

 Kumara-Moisio Taru Lataa painokelpoinen kuva

© Hannu Peltonen

Ylöjärvi

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Pirkanmaa

Kuvaus

Olen pirkanmaalainen äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja (FL), jolla on juuret Etelä-Pohjanmaalla ja siivet Linnunradalla. Vapaa-ajallani yritän ymmärtää maailmankaikkeuden mustia aukkoja kirjoittamisen, lukemisen, teatterin ja tukiperhetoiminnan kautta. Maan vetovoima -romaanin lisäksi olen kirjoittanut novelleja, pienoisnäytelmiä nuorille, fantasiatarinoita sekä historiallisia live-roolipelejä. Olen Pirkkalaiskirjailijat ry:n, Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry:n ja Osuuskumman jäsen.

Mitä teen vierailulla?

Kerron mielelläni esikoisromaanini Maan vetovoiman (Nordbooks, 2014) kirjoittamisesta ja julkaisuvaiheista. Toisaalta minulla on kokemusta luovan kirjoittamisen kurssien vetämisestä - aina pienistä kirjoittamisen työpajoista pidempiin kursseihin saakka. Tarvittaessa kerron mielelläni myös larppien kirjoittamisesta ja johtamisesta sekä näytelmäkäsikirjoitusten työstämisestä yhdessä nuorten kanssa.

Tuotanto

Esikoisromaani Maan vetovoima (Nordbooks, 2014), lisäksi antologioissa ja lehdissä julkaistuja novelleja.