Anja Kulovesi-Leino

 Anja Kulovesi-Leino Lataa painokelpoinen kuva

© Asheline Appleton

Helsinki

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Olen Kiireenkesytys® konseptin äiti, tieto- ja lastenkirjailija, ja inspiraatiotulien sytyttäjä.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Minulta on ilmestynyt 15 itsensä ja työelämän kehittämisen kirjaa sekä lukuisia artikkeleita ja kolumneja eri medioissa. Kirjoittaminen ja inspiraatiopuheet ovat yhteiskunnallisen vaikuttamisen välineitäni. Minulta on ilmestynyt myös kolme lastenkirjaa.

Rekisteröin Kiireenkesytys-nimisen tavaramerkin vuonna 2003 ja olen valmentanut Kiireenkesytys® oppaita työyhteisöihin. Suunnittelen ja ohjaan inspiraatioleirejä sekä kotimaassa että ulkomailla. Asiakkaitani ovat olleet hitaasta matkailusta kiinnostuneet löytöretkeilijät, ikääntyvät sekä kirjoittajakollegat.

Yksinyrittäminen ja tuotekehitys ovat myös suosikkiaiheitani. Toimin mentorina yrittäjille. Avaan mielelläni kirjan markkinoille tuomisen erilaisia vaihtoehtoja niille mentoroitavilleni, jotka sellaista suunnittelevat.

Mitä teen vierailulla?

Voin kertoa omista kokemuksistani kirjailijana. Kerron vaikeuksista ja mahdollisuuksista, joita voi kohdata sekä siitä, mikä pitää motivaatiota yllä ja miksi kannattaa toteuttaa unelmiaan.

Kerron tavastani kirjoittaa, kirjojeni aiheista ja ideoiden synnystä. Minulla on myös tarinoita muutamasta ulkomailla ohjaamastani kirjoittajaleiristä.

Tuotanto

Kattavan teosluettelon löydät kotisivuiltani:
https://www.mysteerikoulu.net/kirjat

Lisäksi Saga Egmont on kustantanut lähes kaikki kirjani e-kirjoina, yhden myös äänikirjana.