Ani
Kellomäki

 Ani Kellomäki Lataa painokelpoinen kuva

© Riikka Kantinkoski / Atena

Hämeenlinna

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Kirjavinkkaus
Työpajat

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Alakoulu , Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Kanta-Häme

Kuvaus

Olen yhteiskunnallisista asioista, erityisesti alkoholiaiheista, kiinnostunut toimittaja-käsikirjoittaja. Esikoistietokirjani Kosteusvaurioita – kasvukertomuksia pullon juurelta (Atena 2017) käsittelee liikajuomista lapsuudenkodeissa ja sen vaikutuksia aikuisuudessa. Toinen alkoholia käsittelevä tietokirjani on ilmestymässä lähitulevaisuudessa.

Minulla on laaja kokemus esiintymisestä ja puhun mielelläni alkoholiasenteista, -haitoista ja -kulttuurista niin asiantuntijoille kuin kaikenikäisille ihmisille muutenkin. Minulla on kokemusta niin seminaaripuheenvuoroista, luennoista, juhlatapahtumista, videoviesteistä, kolumnitehtävistä kuin kirjasto- ja kouluvierailuistakin.

Mitä teen vierailulla?

Olen mielelläni mukana järjestämässä keskustelutilaisuuksia tai luentoja, joissa käsitellään alkoholinkäyttöä ja esimerkiksi sen seurauksia läheisille. Voimme hyvin koostaa halutun kaltaisen kokonaisuuden asiaa ja keskustelua kulloisenkin yleisön tarpeisiin.

Tuotanto

Kosteusvaurioita - kasvukertomuksia pullon juurelta. Atena 2017.