Emilia Karjula

 Emilia Karjula Lataa painokelpoinen kuva

© Susanna Kekkonen

Turku

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Työpajat
Virtuaalivierailut
Juhlapuheet

Tulosta kirjailijatiedot

Kirjaudu ja tilaa

Esikoisromaanini Kuningatar Mab yhdistelee surrealismia, Shakespearea ja chick litin henkeä. Olen myös tutkija ja kirjoittamisen opettaja.

Kirjojeni kohderyhmä

Aikuiset

Kuvaus

Olen toiminut kirjoittamisen kentällä pitkään sekä tutkijana, opettajana että kirjoittajana. Vuonna 2020 valmistunut väitöskirjani Sommitellut muusat käsitteli luovan kirjoittamisen prosessia rituaalin ja leikin käsitteiden näkökulmasta.

Olen opettanut luovaa ja tieteellistä kirjoittamista sekä korkeakouluissa että opistoissa yli kymmenen vuoden ajan ja esiintynyt lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä konferensseissa.

Inspiroidun erityisesti taiteen ja tieteen yhteyksistä, tekstien välisistä jatkumoista ja kirjoittamisen konkreettisesta työstä.

Mitä teen vierailulla?

Puhun mielelläni kirjoittamisen työstä ja ilosta sekä lukemisen merkityksestä kirjoittajalle. Voin pitää tutkimustietoon perustuvia luentoja tai työpajoja esimerkiksi kirjoittamisen esteiden ylittämisestä tai kirjoittamisen prosessin tukemisesta.

Tuotanto

Kuningatar Mab, 2024, S&S
Sommitellut muusat. Rituaali ja leikki luovan kirjoittamisen prosesseissa ja kirjoittajaryhmän toimissa, 2020, ntamo
Kurinalaisuutta ja kuvittelua. Näkökulmia luovaan tietokirjoittamiseen (toimitettu teos yhdessä Tiina Mahlamäen kanssa), 2017, Tarke
Kirjoittamisen taide ja taito. Toimitettu teos, 2014, Atena