Mikko
Kamula

 Mikko Kamula Lataa painokelpoinen kuva

© Marek Sabogal

Tampere

Kirjailijavierailut
Asiantuntijaluennot
Virtuaalivierailut

Tulosta kirjailijakooste

Kirjaudu sisään tilataksesi kirjailijavierailuita.

Esiintymispaikat

Yläkoulu , Lukio , Ammatillinen oppilaitos , Kansalais- ja työväenopisto , Yliopisto ja korkeakoulu , Kirjasto , Kulttuurikeskus tai taidelaitos , Yritys tai kaupallinen tilaisuus , Yhdistys tai järjestö , Seurakunta , Kulttuuritapahtuma , Juhlat tai yksityistilaisuus

Maakunta

Pirkanmaa

Kuvaus

Mikko Kamula (s. 1982) on Tampereella asuva kansanperinteen tutkija ja harrastaja. Hän on opiskellut folkloristiikkaa, kansatiedettä ja historiaa Turun yliopistossa ja työskennellyt kulttuuriperinnön erikoissuunnittelijana Metsähallituksen Luontopalveluissa. Kamula vaeltaa mielellään tuhansien järvien maassa ja kuvittelee millaisena muinaiset suomalaiset ovat metsämme nähneet. Hän kirjoittaa kuusiosaista Metsän kansa -kirjasarjaa.

Mitä teen vierailulla?

Keskustelen kirjoistani ja kirjoittamisesta yleensä. Voin lukea tekstejäni tai antaa vaikkapa vinkkejä kirjailijan urasta haaveileville. Kirjojeni keskeisiä teemoja ovat Suomen luonto, historia sekä vanhat myytit ja uskomukset. Voin puhua näistä laajemminkin tai pitää pyydettäessä luentotyyppisen esitelmän.

Tuotanto

Iso härkä, Gummerus, 2018
Ikimetsien sydänmailla, Gummerus, 2017